radyobir
radyobir

100'ün üzerinde kıyafet giydi

Dünya genelinde 2 binin üzerinde noktada satışı yapılan Smart Casual erkek giyimin öncüsü "AVVA", ünlü sanatçı Murat Boz'la 2 yıllık reklam anlaşması yaptı…

26 Eylül 2018 05:50 | Kategori: Magazin

Sanatçı için firma tarafından özel olarak hazırlanan Murat’ın seçtikleri "AVVA X MURAT BOZ” koleksiyonu için reklam filmi ve katalog çekimleri yapıldı.

1 Ekim itibariyle yayınlanmaya başlayacak olan reklam filmi için kamera karşısına geçen Murat Boz, "AVVA, benim giyim tarzıma çok hitap eden bir markaydı. Dolayısıyla reklam teklifi geldiğinde ve "AVVA X MURAT BOZ” koleksiyonundan bahsedildiğinde fikri ve koleksiyonu çok sevdik. Çekimler çok keyifli geçti”

4 gün gerçekleştirilen reklam filmi ve katalog çekimleri toplam 48 saat sürdü. Ünlü sanatçı "AVVA X MURAT BOZ” koleksiyonu reklam filmi ve katalog çekimlerinde 100 üzerinde kıyafet giydi.

AVVA’nın kurucusu Volkan Atik, "Yeni dünya modern erkeğinin giyim tarzı olarakta nitelendirilen Smart Casual giyimin öncülerindeniz. Murat Boz’u Avva markasına çok yakın hissettik. Kendisinin güncel, trend ve rahat duruşu Avva markasıyla çok özleşti. Çekimler çok güzel geçti. Murat Bey gerçekten çok profesyonel bir insan. Başından sonuna kadar markayı bizden daha çok sahiplendi ve işin sonunda bir takım başarısı olması adına çok değerli fikirler ortaya koydu. Murat Boz ile çalışmamızdaki en önemli üç etken; bugüne kadar sergilemiş olduğu sanatçı kişiliği, başarılı profili, rahat ve şık giyim tarzı oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI