radyobir
radyobir

12 Dev Adam'da Ömer Aşık şoku

Milli Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Kerem Tunçeri, Ömer Aşık'ın kadrodan çıkarıldığını duyurdu.

29 Temmuz 2017 19:48 | Kategori:

Bu yıl, ülkemizin de ev sahipliğini üstlendiği Eurobasket 2017 için hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımı’nda Ömer Aşık, kadrodan çıkarıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan  A Milli Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Kerem Tunçeri, "A Milli Takımımızda Ömer Aşık’ın sezon içerisinde yaşadığı sağlık probleminin devam ettiği tarafımıza iletilmiştir. Bu nedenle oyuncunun tedavisinin devam etmesinden dolayı, hazırlık ve şampiyona süreci boyunca oyuncu bizimle birlikte olamayacaktır. Bu yüzden milli oyuncu Ömer Aşık, kadrodan çıkartılmıştır.” ifadelerini kullandı.

NBA’de New Orleans Pelicans forması giyen deneyimli oyuncu, geçen sezon düzenlenen All-Star arasında tatile gittiği Meksika’da mide-bağırsak enfeksiyonu kapmış ve Louisiana ekibinin kalan maçlarında yer alamamıştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI