12. Yıl Kutlaması
Evo Holding önceki akşam 12. yılını ve aynı zamanda yaklaşan 2022 yılını yaptığı bir parti ile kutladı.
Ortaköy Mütemadiyen'deki partiye Bekir-Nazife Aksoy, Umut Karadağ, Ayçam, Nihan Akın ve Umut Akyürek ile eşi Oktay Ertuğrul gibi isimler katıldı.Yönetim kurulu başkanı Evren Yaşlak ile kardeşi Evrim Yaşlak'ın düzenlediği partide birde pasta kesildi.
2022 Türkiye'nin Yılı Olacak
Bir süredir ekranlarda yer almayan oyuncu Bekir Aksoy, basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti. 2021 yılını değerlendiren oyuncu," Bu yıl benim için güzel geçti. Böyle organizasyonları seviyorum. Görüşemediğimiz arkadaşlarımız ile bir araya geliyoruz. " derken Türkiye gündemide değerlediren Aksoy," Bizim ülkemiz güçlü bir ülke, herşey yakında toparlanır. 2022 yılı bence Türkiye'nin daha çok yükseleceği bir olacak." dedi.
Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
İlgili Haberler
- Son 7 yıl insanlık tarihinin en sıcak dönemi
- Maymun çiçeği virüsü yayılıyor
- Pilotu bayılan uçak, deneyimsiz yolcu tarafından indirildi
- ABD: "Kuzey Kore bu yıl 17 balistik füze denedi"
- 30. yıl "Ölümsüz Yüzler" sergisiyle kutlanıyor
- 59 yıl sonra ilk kez parlamentonun açılışına katılmıyor
- Pandeminin ilk iki yılında can kaybı 15 milyon
- "Parlayan Yıldızlar" konser serisi devam ediyor
- Gine'de yönetim üç yıl içinde sivillere geçecek
- Tenis yıldızı Boris Becker'e 2.5 yıl hapis cezası