radyobir
radyobir

14 yıl sonra sahnede

14 yıl aradan sonra Zengin Mutfağı adlı kült olmuş oyunla tiyatro sahnelerine dönen Şener Şen (77), Ataşehir DasDas'ta düzenlenen özel geceyle sevenleriyle buluştu.

21 Aralık 2018 02:08 | Kategori: Magazin

Yaklaşık üç saat süren oyunla seyirciyi mest eden Şen ve ekibini izlemeye gelenler arasında Mert Fırat ve İdil Fırat, Güven Kıraç, Özgür Mumcu ve Sezin Akbaşoğulları, Özgürcan Çevik gibi ünlü isimler vardı. Gerçekleşen tiyatro oyunu sonrası düzenlenen partiye katılan ünlü isimler objektiflere kurtulmaktan kaçamadı.



Geçtiğimiz yaz sürpriz şekilde nikah masasına oturan Mert Fırat ve İdil Fırat çifti özel geceye arkadaş grubuyla katıldılar. Aynı zamanda DasDas'ın da ortakları arasında yer alan Mert Fırat, Şener Şen'i mekanın arka kapısından uğurladıktan sonra eşiyle objektiflere el ele yakalandı. 



ÖNCE ÜFLEDİ, SONRA ELLERİYLE İÇİRDİ

Hamile olduğu iddia edilen eşi İdil Fırat ve arkadaş grubuna "Yakında çok güzel bir paçacı var. Oraya gidelim. Harika olur şimdi paça çorbası içersek" diyen Mert Fırat, yağan yağmura aldırış etmeden bindikleri araçlarıyla DasDas'a 800 metre yakınlığında bulunan bir çorba salonuna gitti. Kelle paça ve işkembe çorbası söyleyen ikili, yenek yerken sempatik halleriyle dikkat çektiler. Çorbası sıcak olduğu için yiyemeyen İdil Fırat'a eşi Mert Fırat yardımcı oldu. Mert Fırat, çorbayı üfleyerek soğuttuktan sonra İdil Fırat'a elleriyle içirdi.



'SİGARA VE ALKOL OLMADI'

Şevkat Yerim Dar adlı dizi projesiyle tanınan Özgürcan Çevik, arkadaş grubuyla oyunu izlemeye geldi. Tiyatro gösterimi sonrası düzenlenen partiye katılan Çevik, mekan çıkışı görüntülendi. Panikleyen oyuncu "Ödümüz koptu ya. Ama elimde bira ve sigarayla bu fotoğraflar olmadı" deyip koşar adım kendisini bekleyen aracına bindi.



AŞKLARI TAM GAZ DEVAM

Yaklaşık üç yıldır birliktelik yaşayan gazeteci Özgür Mumcu ile oyuncu sevgilisi Sezin Akbaşoğulları DasDas çıkışı görüntülendiler. Yağan yağmur altında objektiflere takılan ikiliye, yakın dostları Güven Kıraç'ta eşlik etti.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI