radyobir
radyobir

14.Çocuk Filmleri Festivali başlıyor

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleri ve TÜRSAK Vakfı'nın işbirliğiyle bu yıl 14. yaşında giren Çocuk Filmleri Festivali, 24 Mayıs - 6 Haziran arasında "Çünkü hayaller uçar, sınır tanımaz" sloganıyla yola çıkıyor.

19 Mayıs 2017 11:36 | Kategori: Kültür & Sanat

Çocukların sinemayla tanışmasını sağlayarak sinema kültürü edinmelerinde ve erken yaşta sanatsal üretim denemelerinde yol gösterici bir rol oynayan festival, İstanbul’un yanı sıra Elazığ, Bingöl ve Tunceli şehirlerinde de film gösterimleri ve etkinliklerle çocuklarla buluşacak.

Festivalde uluslararası ödül almış film gösterimlerinin yanı sıra Stop Motion Animasyon Atölyesi, Oyunculuk Atölyesi, Çocuk Jüri Atölyesi gerçekleştirilecektir.

14. kez gerçekleşecek Çocuk Filmleri Festivali bu yıl, Marmara’dan Doğu Anadolu’ya yüzlerce çocuğa sinema ile ulaşmayı amaçlıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI