radyobir
radyobir

2 yıl aradan sonra muhteşem dönüş

Türk pop müziğinin güçlü sesi Merve Özbey, 2 yıl aradan sonra yeni single çalışması 'Yerle Yeksan'la sevenleriyle yeniden buluştu.

16 Temmuz 2021 09:38 | Kategori: Magazin

2019 yılında çıkardığı ‘Devran’ albümündeki şarkılarla geçtiğimiz 2 yıla damga vuran ve zirveden inmeyen Özbey, ‘Yerle Yeksan’la 2021’de de zirveye aday. 

"HER KADIN GÜÇLÜDÜR"

2 yıl aranın ardından dinleyicilerle buluşmanın heyecanını yaşayan Özbey, "Yerle Yeksan' acılarla güçlenen kadınların hikayesini anlatıyor. Kadının bu gücünü şarkının klibinde de göreceğiz. Her kadın güçlüdür. Önemli olan bu gücün farkında olmak” dedi. Söz ve müziğine Can Tosun’un imza attığı şarkının düzenlemesini Celil Yavuz yaptı. Gülşen Aybaba'nın yönetmen koltuğunda oturduğu klip, Kemerburgaz Orion Stüdyoları’nda çekildi. ‘Yerle Yeksan’ bugün(16.07.2021) DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI