radyobir
radyobir

2018'de bebek mi geliyor?..

Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen ile Zorlu Center'da tiyatro oyunu izledi.

24 Aralık 2017 02:43 | Kategori: Magazin

Tiyatro izlemeyi özlediğini dile getiren Burak Özçivit, "Uzun zaman sonra tiyatro izleme fırsatımız oldu. Benim filmim hala devam ediyor. O yüzden yoğunuz" diye konuştu.

Fahriye Evcen'in ailesi Almanya-Solingen'de yaşıyordu. Burak Özçivit de eşine ailesine yakın lüks bir villa aldığı, bu romantik jesti için ise 400 bin Euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti. Haberi kesin bir dille yalanlayan Burak Özçivit, "Kesinlikle öyle bir şey yok" dedi.

Bebek sorusuna güldü

Muhabirlerin hakkında çıkan haberleri sorması üzerine fıtık oldu konusuna açıklık getiren Fahriye Evcen, "Öyle birşey yok. Gayet iyiyim, yazıldığı gibi bir şey yok" diyerek sözlerine devam etti.

Her soruyu içtenlikle yanıtlayan güzel oyuncu, bir muhabirin "2018 yılından bebek beklentiniz var mı?" sorusuna kahkaha attı. Araya giren Özçivit, "Hava soğuk arkadaşlar, teşekkür ederiz" diyerek konuyu kapatmaya çalıştı. Çocuk sorularına gülmekten kendisini alamayan Evcen'e muhabirler "Böyle bir düşünceniz mi var?" diyerek soruyu yineledi. Evcen gülmeye devam ederek, böyle bir isteği olduğunu hissettirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI