radyobir
radyobir

2018'de çok üzerime geldiler

Şarkıcı İrem Derici, önceki gün Nişantaşı City's in valesinden aracını teslim alırken objektiflere takıldı.

28 Aralık 2018 12:49 | Kategori: Magazin

Gazetecilerin ayak üstü soruları karşısında "Ne olursunuz bana soru sormayın çünkü her şeye cevap veriyorum" diyerek ricada bulundu.  Demet Akalın'ın kendisini sevmediğini açıklaması ile ilgili soru karşısında "Ne olur kızıştırmayın. Bu gündem'den baya uzak bir konu. Yazacağımı yazdım zaten. 6 yıl oldu 7. yılıma giriyorum ben kimseyle polemiğe girmedim ve girmem. Ben herkesi çok seviyorum. Ben kendi evimde oturan bir tipim. Benim zararım hep kendime" dedi.  

2018 kendisi için nasıl geçtiği ile ilgili "Aşırı üzerime geldiler. Geldiler ve resmen beni evlere kapattılar. Farkındaysanız hiç dışarıya çıkmıyorum" diyen Derici'ye "Kimler üzerinize geldi, üzerinize gelenler sanat camiasında olan birileri mi?" sorusuna "Rahmetli Michael Jackson, Madonna, Rihanna kafayı bana taktı, konuşmayalım geçmiş bitmiş şeyleri gerek yok" şeklinde cevap verdi. "2019 da aşk beklentiniz var mı?" şeklindeki soru ya ise "Aşk meşk istemiyorum hiç bir şey. Oluyor da ne oluyor. İyi böyle tek tabanca. Ne beklentisi M30 otobüsümü bekliyoruz" diye cevap verdi.   

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI