radyobir
radyobir

2018 İlkbahar/Yaz Ayakkabı Koleksiyonu

İkonik marka Levi's®, 2018 İlkbahar/Yaz sezonuna, birbirinden çarpıcı model ve renkte ayakkabılarıyla giriş yapıyor.

26 Şubat 2018 12:22 | Kategori: Yaşam

Levi’s®’ın 2018 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nda yer alan sandaletler ve sneakerlar, bu sezon müzik festivalleri için harika alternatifler sunuyor. Levi’s® Tailor Shop’larda kişiselleştirebileceğiz, denim kumaşıyla tasarlanan terlik ve sandaletler de sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Levi’s®’ın klasikleşen kovboy tarzı Folsom ve Sancho botları da yeniden stil sahibi modaseverlerle buluşuyor.
İlkbaharın tüm renklerini, parlak ve ışıltılı renklerle karşılayan Levi’s®’ın, yeni koleksiyon ayakkabıları, sadece görünümünüzü değil, aynı zamanda gününüzü de aydınlatıyor.

Levi’s®, 2018 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nda yer alan ayakkabılar ise yeni tarzları klasik Levi’s® dokunuşlarıyla harmanlayarak, dünyanın en iyi casual ayakkabı markası olma çalışmalarına hızla devam ediyor. Geleneksel tarzını yeni moda trendleriyle buluşturan Levi’s®, ayakkabıların konforu ve yapısı sayesinde, günlük yürüyüş performansınızı artırıyor.

Bildiğimiz Jax botlar daha hafif dış tabanı ve malzemesiyle, Jax Lite olarak geri dönüyor. Ilık havalara uygun daha kısa modeliyle Jax Lite Chukka da koleksiyonda yerini alıyor. Levi’s®’ın Black Tab koleksiyonu ise modern stiliyle ön plana çıkıyor. En çok satan sneaker olan Black Tab koleksiyonu; yeni stiller, geliştirilmiş malzemeler ve geniş renk seçenekleriyle güçlenmeye devam ediyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI