radyobir
radyobir

2019'da sizleri neler bekliyor?..

2019 da sizleri neler bekliyor. Aşk, iş, para, sağlık alanlarında ne gibi olumlu veya olumsuz gelişmelerle karşılaşacaksınız. İşte bütün bu soruların yanıtlarını astrolog Dilek Aygen'e sorduk. Bakın burçlara göre sizlere ne gibi sürprizler bekliyor...

31 Aralık 2018 02:00 | Güncelleme :31 Aralık 2018 09:14 | Kategori: Yaşam

Dilek AYGEN

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu yılda kariyerlerini düzenleyip, geleceğe yönelik adımlar atacaklar. İşlerinde disiplinli olularsa büyük ve kalıcı başarılar yakalıyabilirler. Yurt dışı yabancılar medya uzak seyahatler, hukuk, eğitim konularında şans ve fırsatlar önlerine gelecektir. Hayat amaçlarını gerçekleştirebilecekler. Paraya ve sahip olduklarına yeni bir bakış açısı getirecekler. Ani ve sürpriz kazançlar elde edebilecekleri gibi, beklenmedik harcamalarda olabilir. Değişik ve alternatif yollardan para kazanabilirler. 





Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu yılda yabancılar, yurtdışı bağlantılı işlerinde, yüksek eğitim, felsefe, hukuk ve hayat amaçlarında geleceğe yönelik düzenlemeler yapacaklar. Kalıcı, uzun soluklu işlerde iyi olabilirler. Ortaklaşa kazançlarda miras,  kredi ve alacak verecek hesaplarında şanslı olacaklar, önemli fırsatlar yalayabilecekler. Eşlerinin kazançlarında artışlar olabilir. Boğa burçları artık kendilerini değiştirmeye başlıyorlar. Önemli gelişmeler ve yenilenmeler yaşayacaklar. 




İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu bu yıl da ortak kazançları alacak verecek hesaplarını düzenlemeye devam edecekler. Ödemelerini yeniden yapılandıracaklar para ile ilgili risk almamalarında fayda var. İkili ilişkilerde,  ortaklık işlerinde  şans ve fırsatlar önlerine gelecek. Evli olanların eşlerinin hayatlarında güzel, şanslı gelişmeler olacak . Evli değilseler evlenmeye karar verebilirler. İkizler burcu bu yıl taşınabilir. Zararlı alışkanlıklarından vazgeçebilirler. Yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirler. İç dünyalarıyla vakit geçirebilirlerse önemli aydınlanmalar yaşayabilirler. 




Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu yılda eş, ortaklar ve diğer kişilerle ilişkilerini düzenlemeye devam edecekler; onlarla ilgili sorumlulukları alacaklar.  Evliliklerinin, ortaklıklarının sağlam olup olmadığını gözden geçirecekler. Evli olmıyanlar ise evliliğin sorumluluğunu almak için uğraşabilirler. Bu yıl günlük hayatlarının akışı daha kolay olacak. Meslek ve iş hayatlarında fırsatlar yakalayabilecekleri gibi çok da çalışacaklar. Sağlıklarının da iyi olduğu bir yıl geçirecekler. Sosyal çevrelerinde önemli değişimler olabilir. İdealleri ve hayattan beklentileri değişecektir. 




Aslan ve yükselen burcu  aslan olanlar bu yıl da günlük rutinlerini, iş koşullarını düzenlemeye devam edecekler. Yaptıkları işte önemli sorumluluklar alacaklar.  Sağlıklarına dikkat etmelerinde fayda var. Aşktan yana şanslılar. Aşkta,   çocuklarında, hobilerde,  yaratıcılıklarını kullandıkları alanda, borsa ve piyango gibi konularda şanslı bir yıl geçirecekler. İş ve kariyerde değişik alanlara yönelmeleri için iyi bir zaman başlıyor. Hayatlarında radikal değişimler olabilir, adeta bir yenilenme zamanı başlıyor. 




Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu yılda aşk, çocukları, yaratıcılık alanları, borsa ve spekülatif kazanımlarla ilgili düzenlemeleri ve sorumlulukları devam ediyor.  Hayattan keyif almak kolay olmasa da, kendilerini akışa bırakmalarında fayda var.  Ev ve aile konularında şanslı bir yıl geçirebilecekler.  Emlakla ilgili yatırımlardan kar edebilirler. İstedikleri evi alabilirler. Evde zaman  geçirmek, yuva kurmak için iyi bir yıldalar. Yurt dışı, yabancılar, seyahatlerle ilgili önemli değişimler başlıyor. Farklı konularda eğitimler alabilirler. Hayata bakışları gelişecek. Yeni düşüncelere açık olacak zamanlar başlıyor. 




Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu yılda aile, yuva, ebeveynlerle ilgili sorumlulukarı devam ediyor. Aileye ait sorumluluları artabilir. Taşınma, emlak alım satımlarıyla ilgili düzenlemeler yapacaklar. Geleceğe ait önemli temeller atacaklar. Gelecek ve kariyerle ilgili mücadeleci bir yıl olacak. Bu yıl yakın çevrelerinden önemli şanslar ve fırsatlar yakalayabilirler. Kardeşler, kısa seyahatler, eğitim, yayıncılık, medya, internet , konuşma ve yazma yoluyla gelşmeler ve fırsatlar yakalayabilecekler. Önemli anlaşmalar yapmak için de iyi bir zamandalar.  Ortak kazanımlarda ve maddi konularda değişimler meydana gelmeye başlayacaktır.  




Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu yılda yakın çevre ve kardeşleriyle ilgili sorumlulukları devam ediyor. Anlaşma, sözleşme, iletişimle ilgili konularda düzenlemeler yapacaklalar. Bu konularda yanlış anlaşılmalara dikkat etmeliler.  Bu yıl maddi konularda şans onlardan yana olacak. Yabancılar veya yurtdışı bağlantılı işlerden para kazanabilirler. Abartılı harcamalarda yapabilirler, dikkatli olmalılar. Evli olanlar ilişkilerinde heyecan ararken, bekar olanlar sürpriz bir şekilde evlenebilirler. 





Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu yıla şanslı olarak başlıyorlar. Hayata pozitif ve iyimser bakacaklar. Her konuda fırsatlar önlerine gelecek. Bonuslu bir yıl geçirecekler. İş, aşk, para, sağlık, kariyerle iligili koruma altında olacaklar. Geçen yıl olduğu gibi harcamalarını düzenlemeleri gerekiyor. Şanslıyım deyip maddi konularda tedebiri elden bırakmamalılar. İş ve çalışma hayatlarında ani değişimler ve gelişmeler olmaya başlıyor. 





Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu yıl da kendi sorumluluklarını yerine getirmeye devam ediyorlar. Kendi hayatlarını düzenlemeliler.  Neler yaşadılar,  neler yaptılar ve ne istiyorlar, tüm bu konuları sorgulayacaklar. Hayat amaçlarını gözden geçirip zirveye yürümeliler. İşlerine yaramayan tüm alışkanlıklarını bırakabilirler. Ruhsal çalışmalar yaparak kendilerini keşfedebilirler beklenmedik iyilikler göreceklerdir. Aşk ve çocuklarıyla ilgili değişimler başlıyor yaratıcıcı yönlerini keşfedebilirler. 




Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu yıl da korkularını ve bilinç altlarını düzenleyip özgürleşmeliler. Kontrol dışı olaylar endişeler, gizli düşmanlıklar olabilir. İşlerine yaramayan enerjileri, kişileri, olayları bırakmalılar. Her koşulda şartları zorlamadan akışta kalmalılar. Sosyal çevreleri ve kazançlarında artışlar olacak. Şans ve fırsatlar her yerden gelebilir.  hayallerini gerçekleştirmek için güzel bir yıl olacak. Kökler ve aileleriyle ilgili, hayatlarını değiştirecek hızlı ve beklenmedik olaylar olmaya başlayacaktır. 




Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu yıl da sosyal çevre ve arkadaşlarını düzenlemeye devam edecekler.  Gelecekleriyle ilgili hayallerini, kazançlarını gözden geçirip yeni sorumluluklar alabilirler. Kariyer ve iş alanlarında güzel fırsatlar önlerine gelecektir. Branşlarında tanınır olabilirler. Kardeş ve yakın çevreleriyle iletişim tarzlarında faklılaşmalar olmaya başlayabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirler. Yeni şeyler öğrenip farkındalıkları artacaktır. 


instagram - dilek.aygen

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI