radyobir
radyobir

2019'un ilk ayı ve sizi bekleyenler...

Aşk, iş, para, sağlık... İşte Ocak ayı burç yorumunuz. Astrolog Dilek Aygen'e göre sizleri ne gibi sürprizler bekliyor...

03 Ocak 2019 02:37 | Güncelleme :03 Ocak 2019 10:45 | Kategori: Yaşam

Dilek AYGEN

6 Ocak’ta güneş  tutulmasının  etkisiyle  kariyerleri ile ilgili hızlı ve önemli şeyler yaşayacaklar. 24 Ocak’a kadar kariyer ve gelecek hedefleri ile ilgili önemli kararlar alabilirler, işlerini büyütebilirler. Ocak ayını daha fazla mücadeleci ve girişimci olarak değerlendirecekler. Yurt dışı bağlantılı işlerden, medya, yayıncılık ve hukuki konulardan yana şanslılar. 21 Ocak’taki ay tutulması nedeniyle aşk hayatlarında, çocuklarıyla ilişkilerinde dikkatli olmalılar. Yaratıcıklarıyla ile ilgili önemli gelişmeler olabilir. 





6 Ocak’ta güneş  tutulmasının etkisiyle yurt dışı bağlantılı işler, hukuki konular, eğitim konularında hızlı gelişmeler yaşayacaklar. 24 Ocak‘a kadar tüm bu konularla ilgili kararlar alabilirler. Bu ay maddi konularla ilgili olarak, ortak kazanımlardan yana şanslı geçirecekler. Yalnız kalmak isteyebilirler. Spritüel konularla ilgili harekete geçebilirler. Geleceğe yönelik kararlarında iç seslerine kulak vermek için iyi bir zamandalar. 21 Ocak’taki ay tutulması ev, aile, emlakla ilgili yaşayacakları olumsuzlukları dikkatli bir biçimde farkındalıkla çözmeleri gerekiyor.




6 Ocak’taki güneş tutulmasının etkisiyle ortak yatırımlarda kredi, miras, borç,  alacak hesaplarında hızlı gelişmeler yaşayacaklar. 24 Ocak’a kadar bu konularda önemli kararlar alabilirler, yapılandırmalara girişebilirler. İkili ilşkilerden yana şanslılar. Evlilik ve ortaklık kararı alabilirler veya yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Ocak ayında daha sosyal olabilirler. Hayallerini gerçekleştirmek için harekete geçecekler. 21 Ocak’taki ay tutulması her türlü iletişimle ilgili konuda, kardeş  ve yakın çevrede daha mantıklı hareket  etmek gerektiğini vurguluyor. 




6 Ocak’ki  güneş tutulmasının etkisiyle ikili ilişkiler evlilik ve ortaklıklarla ilgili hızlı gelişmeler yaşayacaklar. 24 Ocak’a kadar bu konularda önemli kararlar  verecekle. Bu ay sağlıkları gayet iyi. Günlük işlerini kolaylıkla yoluna koyabilirler.  Kiraya verecekeleri bir mülkleri varsa bu ayı iyi değerlendirebilirler. Kariyerleri ve idealleri için yüksek motivasyonları sayesinde önemli girişimler yapıp,  başarılar elde edebilecekler. 21 Ocak’taki ay tutulması maddi konularda dikkatli davranmaları gerektiğini vurguluyor. 




6 Ocak’taki  güneş tutulmasının etkisiyle günlük hayatlarında, çalışma ortamlarında, yanlarında çalışanlarla, sağlıklarıyla ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşayacaklar. 24 Ocak’a kadar bu konularda ciddi ve önemli kararlar alabilirler. Aslan burçlarına bu ay aşk kapıda; aşktan ve çocuklarından yana şanslılar. Yaratıcıklarını rahatlıkla sergiliyebilecekler. Hobilerinden kazanç elde edebilirler. Yurt dışı işleri için, hukuki konular ve eğitimle ile ilgili girişimlerlerde bulunabilirler. 21 Ocak’taki ay tutulması kendileriyle ilgili kararsızlıkları olabilir. Duygularını ve egolarını dengelemekte fayda var.




6 Ocak’taki  güneş tutulmasının etkisiyle aşk hayatları, çocukları yaratıcıklarıyla ilgili hızlı gelişmeler yaşayacaklar. 24 Ocak’a kadar çocuk sahibi olmaya karar verebilirler; aşık olabilirler. Bu ay ailelerinden yana şanslı olanlar, onların desteklerini alacaklar. Yeni bir ev alıp taşınabilirler. Ortak kazanımlar, borç, alacak, kredi gibi konularda risk almadan cesur adımlar atabilir; yeni girişimler yapabilirler. 21 Ocak’taki ay tutulması işlerine yaramayan bağımlılıklarından kurtulmak için iyi bir fırsat. Arınma sürecindeler.




6 Ocak’taki  güneş tutulmasının  etkisiyle ev, aileyle ilgili hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Bu konularda sorumlulukları artacak. 4 Ocak’a kadar ev, aile, emlak konularında yeni kararlar alabilirler. Yeni eğitime başlamak, yeni bir sözleşme imzalamak, reklam, pazarlama, tanıtım gibi konularda şanslı ve başarılı olacaklar. Bu ay kısa seyahatler yapabilirler. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni girişimlerde bulunacaklar. Kendilerini cesaretlendirecek insanlarla bir araya gelebilirler. 21 Ocak’taki ay tutulması arkadaş ve sosyal çevrelerinde dengeli bir tutum sergilemeleri gerektiğini vurguluyor.




6 Ocak’taki güneş tutulmasının etkiyle kardeşleri ve yakın çevreleriyle ilgili hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Onlarla ilgili sorumlulukları artacak. 24 Ocak’a kadar yeni anlaşmalar, yeni eğitimler olabilir. Lisan öğrenmeye, seyahat etmeye veya yeni bir araba almaya karar verebilirler. Bu ay maddi konulardan yana şanslılar. Keyif aldıkları şeyler için harcama yapabilirler. Günlük hayatlarında hız artacak. İşleriye ile ilgili yeni girişimler başlatabilirler. 21 Ocak’taki ay tutulması kariyerlerinde ve hedefleriyle ilgili kırizleri sağduyulu bir şekilde yönetmeleri gerektiğini vurguluyor.




6 Ocak’taki güneş tutulmasının etkisiyle maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Parasal konularda sorumlulukları artacak. 24 Ocak’a kadar yatırımlarıyla ilgili önemli kararlar alabilirler. Para konularında akıllı davranmak kazanç getirebilir. Bu ay dikkat toplumda çekecekler, sosyalleşecekler. Aşktan yana şanslılar. Kişisel bakımlarına zaman ayırabilmek için bu ayı değerlendirebilirler. 21 Ocak’taki ay tutulması hayata bakışlarını değiştirebilir. Eğitim hayatlarında, hukuki konularda, yabancılarla olan ilişkilerinde olası problemleri sakin ve soğukkanlı kalarak aşmaları gerekir. 





6 Ocak’taki  güneş tutulmasının etkisiyle hayatlarında hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Disiplinli ve planlı olurlarsa başarılı olacaklar. 24 Ocak’a kadar gelecekleriyle ilgili önemli kararlar alabilirler. Bu ay huzur bulmak için yalnız olmayı tercih edebilirler. Spiritüel konularla ilgilenebilirler. Hayal güçlerini ve yaratıcıklarını arttırabilirler. Platonik  aşklar yaşayabilirler. Ev ve emlak konularıyla ilgili yeni girişimlerde bulunmak için harekete geçecekler. 21 Ocak’taki ay tutulması ortak kazanımla, borç, alacak, kredi, sigorta, miras gibi konularda daha dikkatli ve dengeli olmaları gerektiğini vurguluyor.




6 Ocak’taki güneş tutulmasının  etkisiyle  beklenmedik hatta kontrolleri dışında hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Kendi içlerine dönüp korkularıyla yüzleşmeliler. 24 Ocak’a kadar yalnız kalmak, hayal kurmak, dua, meditasyon gibi rahatlatıcı konularla ilgilenmek, kendi düşünceleriyle başbaşa kalmak iyi gelecektir. Bu ay hayallerini gerçekleştirmek için arkadaşlarından destekler görecekler. Yeni sosyal çevreye girebilirler yeni arkadaşlar edinebilirler. Yakın çevre, kardeşleriyle iletişimlerinde cesur olacaklar. Fikirlerini güçlü bir şekilde ortaya koyabilecekler. 21 Ocak’taki ay tutulması ikili ilişkiler, evlilik, ortaklar, sözleşmeler ile ilgili konularda dikkatli olup dengeli hareket etmelerini vurguluyor.




6 Ocak’taki güneş tutulmasının etkisiyle sosyal çevre arkadaşlar hayalleri ve idealleriyle ilgili hızlı gelişmeler yaşayacaklar. 24 Ocak’a kadar dostlarıyla geleceğe ait ciddi kararlar alacaklardır. Aynı idealleri paylaşan kişilerle bir araya gelecekler. Çeşitli dernek ve kulüplere katılabilirler. Kariyerlerinde şanslı ve güzel gelişme olacak. Bu ay yeni bir iş teklifi, terfi alabilirler ya da devam eden işlerinde olumlu sonuçlar olacaktır. Kazanç elde etmek için aceleci ve riskli yatırımlar yapmamalılar. Para konusunda girişimlerde bulunabilirler. 21 Ocak’taki ay tutulması sağlıklarına dikkat etmek gerektiğini vurguluyor. Diyet, detoks, spor yapmak iyi gelecektir.


instagram - dilek.aygen

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI