radyobir
radyobir

2020 türkülerin yılı olacak

Başarılı sanatçı Sevcan Orhan K.K.T.C. Concorde Otel'de özel bir gecede sahne aldı.

10 Şubat 2020 13:16 | Kategori: Yaşam

Performansı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orhan, özellikle 2019 yılında müzik piyasasını kasıp kavuran Rap rüzgarının yavaş yavaş hafiflediğini ve sıranın Türkülere ve Halk Müziğine geldiğini söyledi. En son çıkardığı albümün özellikle gençler tarafından büyük ilgi görmesinin kendisini şaşırttığını dile getiren Orhan, ''Yeni nesil gerçekten çok değişik. Kalitesiz bir şeyi onlara asla kabul ettiremezsiniz. Bence 2020 türkülerin ve halk müziğinin yılı olacak.'' dedi.

Muhabirlerin sorularını yanıtladıktan sonra sahnenin yolunu tutan Sevcan Orhan, yakşalık iki saatlik performansı boyunca halk müziğinden arabeske, poptan sanat müziğine çok geniş bir yelpazede hazırladığı repertuvarı ile kendisini dinlemeye gelenleri mest etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI