radyobir
radyobir

24 saat hastanede tutuldu!..

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Van Persie ile ilgili yaptığı açıklama, sarı lacivertli kulübün transfer edilecek futbolcuların sağlık kontrolüne ilişkin politikasının değiştiğinin bir göstergesi kabul edildi. Gerçekten de, Hollandalı yıldızı aldıklarında sakat olduğunun gizlendiğini belirten Yıldırım'ın açıklamasından sonra Soldado transferinde yaşananlar, Van Persie'den ağzı yanan Fenerbahçe'nin artık yoğurdu üfleyerek yediğini ortaya koydu.

11 Ağustos 2017 08:32 | Kategori:

Yeni transfer Roberto Soldado’nun önceki akşam İstanbul’a geldikten hemen sonra doğrudan hastaneye götürülmesi transferde bir ilk oldu.

HAVALİMANINDAN HASTANEYE

İşte Soldado’nun sağlık kontrolü trafiği ve yaşananlar:

- ÇARŞAMBA SAAT 22.00

Akşam İspanya uçağından inen Saldado havalimanından apar topar hastaneye götürüldü ve sağlık kontrolleri başladı. Gece 02.00 civarlarında 2.5 saatlik ilk testler tamamlandı ve Soldado dinlenmek için oteline gitti.

- DÜN SAAT 10.00

Soldado yeniden hastaneye getirildi. 2.5 saatlik bir test daha yapıldı ve böylece ikinci aşama tamamlanmış oldu. İspanyol golcü dinlenebilsin diye yine ara verildi.

- DÜN SAAT 17.00

Soldado dinlenmesini tamamladıktan sonra yeniden testlere başlandı. Bu sondu ve yapılan diğer testlerin değerlendirilmesi açısından önem taşıyordu. Kontroller tamamlandıktan sonra Soldado tekrar oteline döndü ve sonuçları beklemeye başladı.

Bu testlerin hepsinden olumlu sonuç çıkarsa İspanyol oyuncunun transferi bugün sarı lacivertliler tarafından açıklanacak ve sonrasında mukavele imzalanacak. Peki, tüm bu testlerde nelere bakıldı ve olası hangi sakatlıkların tespit edilmesine çalışıldı.

1- Vücuttaki küçük sıkıntılar bile testlerde zorlanarak ileride bir sakatlık riski oluşup oluşmayacağı anlaşılmaya çalışıldı.

2- Oyuncunun geçirdiği ön çarpraz bağ sakatlığının tekrarlanma riski olup olmadığına bakıldı.

3- Bu sakatlığın iki bacak arasında bir güç farkı yaratıp yaratmadığı araştırıldı?

4- Sakatlık riski taşıyan başka bölgelerin olup olmadığı incelendi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI