radyobir
radyobir

3 gün 3 gece düğün yok...

Acun Ilıcalı önceki akşam Etiler'de bulunan Miyabi adlı Uzak Doğu mutfağına sahip restoranda Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'la bir araya geldi. Ilıcalı'ya aynı zaman da yemekte hayat arkadaşı Şeyma Subaşı'da eşlik etti.

21 Temmuz 2017 02:18 | Güncelleme :21 Temmuz 2017 09:05 | Kategori: Magazin

Mazlum AYDIN

Ilıcalı, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'la yollarını ayırdıkları haberlerine "Biz 3 Adam'la hafta da bir görüşürüz. 'Acun, 3 Adam'ı yolladı haberleri kesinlikle doğru değil. Onlar başka projelerle uğraşacaklar ve beraber olacağımız işler de olacak. Ama televizyon programı yapmayacağız. Gönül bağlarımız bir" şeklindr cevap verdi.

3 GÜN 3 GECE DÜĞÜN YOK

Şeyma Subaşı'yla 3 gün 3 gece evleneceği yönündeki haberlerine de açıklık getiren Ilıcalı, "Öyle bir şey doğru değil. 3 gün düğün diye bir şey yok. Büyük ihtimalle yurtdışında olacak. Gelecek sevdiklerimiz ve dostlarımızı ağırlayacağımız için hemen geldikleri akşam düğün olmayacak. Bir akşam düğün olacak. Ama ondan önce misafirlerimizle vakit geçireceğiz" dedi.



BİR TIK EĞLENDİK

Şeyma Subaşı ise "En yakın dostlarımı Mikanos'a davet ettim. 20 kız falan bir tık eğlendik. Bitmek bilmeyen bir eğlence oldu ama güzel oldu" dedi.

YILDIZ TİLBE RENK KATACAK

Önümüzdeki yayın sezonunda başlayacak olan O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda Yıldız Tilbe'nin olacağı iddialarına da açıklık getiren Acun Ilıcalı, "Kesin bir toplantı yapmadık. Sadece ufak bir beyin cimlastiği yaptık. Ben Yıldız Tilbe'yi O Ses Türkiye'ye yakıştırıyorum. Çok değerli bir sanatçı, çok renk katacaktır" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI