radyobir
radyobir

3 yıl daha takımın başında

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluk kutlamalarında anlaştı. Hamzaoğlu, 3 yıl daha sarı kırmızılı takımın başında kalacak.

27 Mayıs 2015 14:58 | Kategori:

Galatasaray, tarihe geçen hocasını bırakmayacak. Hem futbolcu, hem de teknik adam olarak Galatasaray Kulübü’nde şampiyonluk yaşayan tek isim olan Hamza Hamzaoğlu, yoluna sarı kırmızılı ekipte devam edecek.

Prandelli’nin gönderilmesi sonrası 6 aylık sözleşme yaparak Galatasaray’ın başına geçen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile şampiyonluk gecesi söz kesildi.

Galatasaray’ın çiçeği burnunda başkanı Dursun Özbek, Ortaköy Feriye Lokantası’ndaki gecede Hamza Hamzaoğlu ile buluştu ve "Yola birlikte devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"BURADA OLMAK GURUR VERİCİ”

31 Mayıs 2015 tarihinde kontratı sona erecek olan Hamza Hamzaoğlu ile başkan Dursun Özbek, 3 Haziran’daki Türkiye Kupası finali sonrası sözleşme imzalayacak. Başkan Özbek, 4. yıldızın mimarı Hamza Hamzaoğlu ile tüm başkanlık süresini kapsayacak 3 yıllık bir anlaşma yapacak. Ayrıca sezon ortasında hiç para konuşmadan Galatasaray’a ‘Evet’ diyen ve meslektaşlarıyla kıyaslandığında 500 bin dolar gibi çok mütevazı bir rakam karşılığında imza atan Hamza Hamzaoğlu’nun ücretine de zam yapılacak. 
Yeni başkan Dursun Özbek’in, "Yola birlikte devam edip büyük başarılara koşalım” dediği Hamza Hamzaoğlu da, "Galatasaray benim ailem. Burada olmak bana sonsuz bir gurur veriyor” sözleriyle koşulsuz kalacağını ortaya koymuş oldu.

NE KADAR YENİLDİK O KADAR KENETLENDİK

Fenerbahçe ve Trabzonspor yenilgileri sonrası takım olarak kenetlendiklerini söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü, "Şampiyonluğun son haftaya kalmayacağını biliyordum” dedi.
Reina’daki şampiyonluk kutlamasına futbolcuların ısrarı üzerine katılan teknik direktör  Hamza Hamzaoğlu, gecede konuştu. 

G.Saray’da futbolcu ve teknik adam olarak şampiyonluk kupasını kaldıran ilk isim olduğunu hatırlattığımız Hamzaoğlu, "Bunu sizden öğrendim. Emin misiniz? Galatasaray tarihine geçmek gerçekten çok güzel” ifadelerini kullandı.

"HER MAÇ ZORDU”

"Sizi en zorlayan maç hangisiydi” sorumuza ise Hamza Hamzaoğlu, "Her maçımız zordu. Tüm sezon çok zor geçti. Hangisini söyleyeyim, bilemiyorum. Şükürler olsun şampiyonuz. Aldığımız mağlubiyetler sonrasında kenetlenmeyi bildik. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarının ardından birbirimize iyice bağlandık” dedi.

YILDIRIM URAN’A ARMAĞAN

Akhisar’daki teknik adamlık ve G.Saray’daki futbolculuk yıllarında hep son haftada şampiyonluklar yaşayan Hamzaoğlu, "Bu kez son haftaya kalmaz diye düşünüyordum. Nitekim öyle de oldu. Şampiyon olduk ama bu durum Rize’ye galibiyet için gideceğimiz gerçeğini değiştirmez. Son 6 haftadaki ciddiyetle şampiyona yakışır şekilde Rize’de sahaya çıkıp oynayacağız” diye konuştu.. 
Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluğu da hafta içinde kalp krizi geçiren yardımcısı ve hocası Yıldırım Uran’a armağan ederek, "O kalbini ferah tutsun” dedi.

AYSAL'DAN TEBRİK MESAJI

Sezona G.Saray Başkanı olarak başlayan, sonrasında görevi Yarsuvat’a bırakan Ünal Aysal, kutlama mesajı yayınlayıp şöyle dedi: G.Saray’ın son 4 senesinde, 4. yıldızı hazırlayan, şampiyonluğa emeği geçen herkesi; başta Hamza Hamzaoğlu olmak üzere tüm teknik adamları, yönetimler ve taraftarımızı gönülden kutluyorum. Bu çok anlamlı şampiyonluk tüm camiamıza kutlu olsun.”

- Şampiyonluk geldi, kuş gibiyim

- Aman ağabey nereye uçuyorsun

Maçlardaki aşırı heyecanın yerini büyük mutluluğun aldığını söyleyen Abdurrahim Albayrak, "Artık kuş gibiyim” deyince, Hamzaoğlu, ona "Dur abi, nereye uçuyorsun? Yapacak daha çok işimiz var” diye takıldı.

4.Yıldız yarışında Galatasaray’da zorlu maraton boyunca en fazla emek harcayan ve heyecanlanan isimlerden biri de başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak idi. 
Galatasaray’da görev yaptığı 4 sezonda da sarı kırmızılı kulüpte şampiyonluk yaşayan ve 4’te 4 yapan Abdurrahim Albayrak, dün gece Feriye Lokantası’nda Hamza Hamzaoğlu ve ailesi ile gece geç saatlere kadar sohbet etti.

"AĞRI FİLAN KALMADI, ÇOK İYİYİM”

Eşi ile geceye katılan Abdurrahim Albayrak, maçlar sırasında yaşadığı aşırı heyecan ve sağlık sorunlarını hatırlatarak, "Şu anda kuş gibiyim. Ne kalp ne de mide ağrısı var. Hiçbir şeyim kalmadı” diyerek herkesi güldürdü. 
Hamza Hamzaoğlu ise Albayrak’a, "Dur abi çok işimiz var. Nereye uçuyorsun? Gerçekten her şey stresten ağabey. Aynen ben de senin gibi kuş gibi hafifledim” karşılığını verdi.

RİZE DÖNÜŞÜ ARENA’DA ŞÖLEN

Ligdeki son maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda değil, İstanbul’da oynamak için TFF’ye başvuran Galatasaray’ın bu talebi, yönetmeliklerin 15 gün önce başvuru zorunluluğu getirmesi nedeniyle geri çevrildi.
Buna göre, sarı kırmızılıların hafta sonu programı şöyle şekillendi: Çaykur Rizespor karşılaşması cumartesi günü saat 13.00’te oynanacak. Takım maç biter bitmez İstanbul’a dönecek ve havalimanından doğruca Türk Telekom Arena’ya geçecek. Şampiyonluk kutlamaları saat 18.00’de statta başlayacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI