radyobir
radyobir

30 metrelik falezden uçtu!.

Antalya'da ismi henüz belirlenemeyen bir kişi otomobili ile 30 metre yüksekliğindeki falezlerden denize uçarak yaşamını yitirdi.

13 Eylül 2014 17:37 | Kategori:

Olay, saat 13.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Düden Çayı’nın denize döküldüğü Düden Parkı’nda meydana geldi. 07 BLM 92 plakalı otomobil ile Düden Parkı’na giren kimliği belirsiz bir kişi, çitleri kırarak 30 metre yüksekliğindeki falezlerden denize uçtu. Parkta bulunanların fark ettiği araç polise bildirildi.  
Kısa sürede olay yerine ulaşan Deniz Polisi sulara gömülen aracın ön koltuğunda bir erkeğin cesedine ulaştı. Zodyak botla Kaleiçi’ndeki Yat Limanı’na getirilen cesedin üzerinden kimlik çıkmazken, aracın Özgür Kaya’ya ait olduğu belirlendi. Parkta bulunduğu sırada olaya tanık olan Şafak Baki, "Parkın içinden geçen otomobil hızla denize uçtu. Ben de denize girdim fakat ölmüştü" dedi.
Polis, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan 25-30 yaşlarındaki cesedin kimliğini belirlemeye çalışıyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI