radyobir
radyobir

31 Ağustos'a kadar bedava!..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için açılış töreni düzenlendi. Toplam maliyeti 4.5 milyar lirayı bulan köprünün resmi açılış törenine çok sayıda devlet başkanı katıldı. Başbakan Binali Yıldırım, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın hizmete girecek. Köprünün özelliği şu; şimdi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçen bütün kamyonlar, otobüsler, TIR'lar artık yarından sonra şehir içine giremeyecek" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise yaptığı konuşmada, 31 Ağustos gecesine kadar köprüden geçişlerin ücretsiz olacağını açıkladı.

26 Ağustos 2016 20:39 | Kategori:

İstanbul Boğazı'nın üçüncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim bugün resmi törenle açıldı.

"İNŞALLAH 31 AĞUSTOS'A KADAR ÜCRETSİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 31 Ağustos gecesine kadar ücretsiz olacağını söyledi.

Erdoğan, "Eğer lider taşın altına gizlenirse, millet, ordu dağın arkasına gizlenir. Onun için yürüyeceğiz, üzerine üzerine yürüyeceğiz. Bütün bu saldırılar Suriye’deki operasyonun -tüm terör örgütlerini kapsayacak şekilde geniş tutmamızın- ne kadar doğru olduğunun tescilidir. PKK’nın, DAEŞ’in, FETÖ’nün arkasındaki güçlere sesleniyorum. Kendinize çeki düzen verin. Türkiye artık bu oyunlara gelmiyor, gelmeyecek. Gelin bu milletle uğraşmaktan vazgeçin. Türkiye’de döktüğünüz kan yeter, Suriye’de döktüğünüz kan yeter, Irak’ta, Afganistan’da Mısır’da Libya’da Filistin’de döktüğünüz kan yeter. Pakistan’da döktüğünüz kan yeter. Sanılmasın ki bölge insanları durduk yerde birbirinin boğazına sarılıyor. Tam tersine, bölgedeki toplumlar kendi haline bırakıldığında barışı, refahı, huzuru çok çabuk bulacaktır. Her gecenin bir sabahı olduğu gibi bu karanlık dönemin de bir sonu mutlaka vardır. Şimdi bir müjde veriyorum size. Buraya böyle az buz harcama yapılmadı. Adil olacağız, insaflı olacağız. İnşallah 31 Ağustos gecesine kadar, inşallah köprüden geçiş ücretsiz olacak" dedi. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI