radyobir
radyobir

345 bin dolarlık Lamborghini...

345 bin dolarlık Lamborghini Moskova'daki TSUM Alışveriş Merkezi'ne çarptı Gazeta.ru internet sitesi tarafından geçilen haberde, 12 milyon ruble (yaklaşık 345 bin dolar) değerindeki Lamborghini marka bir otomobilin dün gece saatlerinde Moskova'nın Petrovka Sokağı'nda bulunan TSUM Alışveriş Merkezi'nin vitrinlerine çarptığı bildirildi.

19 Haziran 2014 10:29 | Kategori:

Lüks otomobilin bir şirkette yönetici olarak çalışan 29 yaşındaki Moskovalı sürücüsü Armen Grigoryan, Gazeta.ru muhabirine verdiği demeçte, alkollü olmadığını ve düşük bir süratte kullanmakta olduğu aracın bir anda kontrolünü kaybedip önce kaldırıma çıktığını, daha sonra aydınlatma direğine ve alışveriş merkezinin vitrinine çarparak durduğunu belirterek, ‘‘Tüm suç, düşük hava sıcaklığı ve kaygan zeminde… 60 km.nin altında giden araba Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin’in şehrin her tarafına yerleştirdiği yer işaretlerinin üzerine gelince bir anda kayarak kontrolden çıktı’’ dedi. Kaza sonrasında ön ve arka kısımları zarar gören araçta büyük çaplı hasar meydana geldi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI