radyobir
radyobir

39. yaşa özel kutlama

Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı 39'uncu yaşını menajerleri Mert Siliv ve Selim Akar'ın yaptığı sürpriz doğum günü partisiyle, Günay Restaurant'da kutladı. Berkay Şahin, Ece Seçkin, Fettah Can Cansu Kurt, Fatih Ürek, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Ozan Doğulu, Seren Serengil, Hande Erçel, Berk Atan ve Şilan Makal gibi isimler sanatçıyı yalnız bırakmadı.

09 Aralık 2017 16:29 | Kategori: Magazin

Özel partide Günay Restaurant'ın girişi müzik stüdyosuna çevrilirken, notalarla yapılmış dev 5 katlı pasta da doğum gününden 1 gün önce çıkardığı, "Gel De Uyu" isimli yeni şarkısının klibinin yayınlanması dikkat çekti. Sarıkadayı, "Doğum günümde kendime yeni bir şarkı hediye etmiş gibi oldum, ama kişisel bir dilek yerine tüm insanların mutlu huzurlu bir yıl geçirmesini diliyorum" dedi. Pastasını alkışlar eşliğinde üfleyen Soner Sarıkabadayı gelen tüm dostlarına ve menajerleri Mert Siliv ve Selim Akar'a teşekkür etti. Gazeteciler ile 39 yaş hatıra fotoğrafı çektiren sanatçı, "Beni bu günümde yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Bir deli kuyuya taş attı"

Yakışıklı popçu Murat Boz, yakın arkadaşı olan Soner Sarıkabadayı'nın doğum günü partisine yalnız katıldı. Ayak üstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Boz, "Arkadaşlar çok yorgunum, stüdyodan geliyorum. Soner benim çok değer verdiğim, 10 yıllık arkadaşım. Onu bu özel gününde yalnız bırakmak istemedim" dedi. Stüdyo çalışmalarına başladığını belirten popçu, "Yoğun bir şekilde çalışmalar başladı, henüz yolun başındayız. O kadar yorgunum ki, burdan çıkınca hemen eve gideceğim ve cubba yatağa gireceğim" dedi. 'Kardeşim Benim 2' filminde rol alan ve rol arkadaşı Burak Özçivit ile arasının bozuk olduğu haberlerine yanıt veren popçu, "Bir deli kuyuya taş attı, bin akıllı onu çıkarmaya uğraşıyoruz. Böyle birşey olabilir mi?, nereden çıkıyor anlamıyorum" dedi. 

"Katılamacağım önceden belliydi"

Sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkardıkları haberlerine tepki gösteren Boz, "Arkadaşlar biz Burak ile birbirimizi hiç takip etmedik, o yüzden nasıl takipten çıkabiliriz" dedi. Yurt içinde ve yurt dışında yapılan galalara katılmadığı için gişede hüsrana uğradıkları haberlerine tepki gösteren Boz, "Benim katılamayacağım çok önceden belliydi, 'O Ses Türkiye' ve reklam çekimlerim vardı. Bunlar önceden belli olan işler, gala için en az 3 gün vakit ayırmak zorundasınız. Benimde böyle bir vaktim yok, o yüzden katılmam imkansızdı" dedi. Yanında çalışan bir dansçısının sigortasını yapmadığı için kendisine açtığı davayı kaybeden popçu, "Arkadaşlar ben dava sonuçlanmadan önde belirttim, aksi şekilde sonuçlanmış olsa bile benim fikrim hala aynı" dedi. 

"Hak eden hakkını alsın"

Doğum günü partisine yalnız katılan Murat Dalkılıç, spor giyimi ile dikkat çekti. Gazeteciler ile sohbet eden popçu, "Soner benim kardeşim gibidir, yabancımız olmadığı için rahat rahat geldim" dedi. Doğum günü hediyesi merak konusu olan Dalkılıç, "Öyle şeyleri söylemeyelim hiç, çünkü daha almadım" diyerek kahkaha attı. Hediye olarak şarkı verirmisiniz? sorusuna gülen popçu, "Allah'a şükür, Soner'in buna ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum" dedi. Yılbaşı programı belli olmayan ve rakamlar hakkında konuşan popçu, 1.3 Milyon TL olan en yüksek sahne ücreti için ilginç bir açıklama yaptı. Dalkılıç, "Allah daha çok versin, hak eden hakkını alsın. Bunlar hangi kriterlere göre oluyor, inanın bende bilmiyorum. Talep çok yüksek oluyor galiba, bende tam bilmiyorum. Bu zamana kadar hesap kitap işlerine bakmadım, elektirk ve su faturamı ödeyeyim yeter" dedi. 

Berkay'dan bebek müjdesi!

Popçu Berkay, yakın arkadaşının doğum gününe eşi Özlem Şahin ile katıldı. Bir hayli keyifli olduğu gözlenen çift, objektiflere mutluluk pozu verdi. Fotoğraf çekimi esnasında eşinin karnına dokunan Berkay, akıllara ikinci çocuk mu geliyor sorularını getirdi. Gazetecilerin, ''Eşinizin karnını tutarak objektiflere poz verdiniz, eşiniz ikinci bebeğine hamile mi?'' sorusuna yanıt veren popçu, ''Şuanda öyle bir şey, yok ama ikinci bir bebek istiyoruz. Bunu da Allah izin verirse 1 sene içerisinde gerçekleştirmek istiyoruz'' dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI