radyobir
radyobir

4 bin kişilik Ezhel korosu

Türkiye'de rap müziğin son yıllarda en çok sevilen isimleri arasında yer alan Ezhel, önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da muhteşem bir konsere imza attı.

10 Mart 2019 21:13 | Kategori: Magazin

Biletlerin haftalar öncesinde tükendiği konserde, yaklaşık dört bin müziksever konserin başlamasına saatler kala kapıda uzun kuyruklar oluşturdu.

Konserine "Intro" şarkısıyla başlayan başarılı rapçi, Sevilen şarkılarını etkinlik alanını hınca hınç dolduran müzikseverler ile birlkte koro halinde seslendirdi. Gördüğü yoğun ilgiden dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyleyen Ezhel "Sizleri böyle karşımda görünce içimde umut doğuyor. Hiç bir zaman hayallerinizin peşinden koşmaktan vazgeçmeyin." sözleriyle kendisini dinlemeye gelen binlerce sevenine teşekkür edip, aynı zamanda genç hayranlarına öğütler verdi

"EZHEL BİZİ DİSKOYA GÖTÜR" 

Programının ikinci bölümüne" Geceler" şarkısıyla  başlayan ünlü rapci, mahşeri kalabalığın hep bir ağızdan "Ezhel bizi diskoya götür" tezahüratına tebessüm ederek "Hepinizi nasıl götüreyim. O kadar çok param yok" diyerek dinleyicilerini tebessüm ettirdi.

SAHNEDE 30 BARDAK SU İÇTİ. 

Sahnedeki danslarının yanı sıra Ankara şivesiyle espirili hikayeler anlatarak sevenlerini bol bol güldüren Ezhel, aynı gecede iki rekor birden kırdı. Ezhel Türkiye'deki sahne aldığı kapalı mekanlarda ki en kalabalık konserini verdi. Öte yandan konser boyunca sahnede adım atmadık yer bırakmayan başarılı rapci, konser boyunca yaklaşık otuz bardak su içerek adeta ilginç bir rekor denemesi yaptı.

Muhteşem performansı ile büyük alkış alan Ezhel, programını patlatılan konfetiler eşliğinde "Felaket" parçasıyla noktaladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI