radyobir
radyobir

4 farklı sahnede Napoliten konserleri

Duygu yüklü İtalyan halk şarkılarından oluşan "Napoliten Konseri" İtalya'ya kısa bir yolculuk niteliğinde.

17 Aralık 2018 21:26 | Kategori: Kültür & Sanat

Konserdeki  şarkılara  yer yer hüzün , yer yer de neşe hakim olurken,   E.di Capua, F.P Tosti , E. De Curtis, R.Falvo, L. Denza, C.A.Bixio, G.Cottrau, R.Leoncavallo, S. Cardillo gibi değerli bestecilerden eserler seslendirilecek.

 "l’te vurria vasa”, "Mattinata”, "Non ti scodar di me”, "Fenesta Che Lucive”, Dicitencello Vuie”, "Tu ca nun chiagne” , "Torna a Surriento”, "Mamma”, "Marechiare”, "O sole mio” ise konser programında yer alan eserlerden bazıları.

Konserde Besnik Ademoğlu, Serkan Bodur, Can Reha Gün , Yoel Keşap ve Muzaffer Soydan’a piyanist Hüseyin Kaya eşlik edecek. Konserin sahne kurgusu Hüseyin Kaya’ya ışık tasarımı ise Taner Aydın’a ait.

Konser, bu sezona  19 Aralık 2018 tarihinde Zorlu PSM – Turkcell Platinum Sahnesi’nde başlıyor.

 Ayrıca , 21 Aralık 2018 ve 2 Şubat 2019 tarihlerinde Beyoğlu Grand Pera Emek Sahnesi’nde, 8 Ocak 2019 – 6 Şubat 2019 -  26 ve 30 Mart 2019’da Kadıköy  Bld. Süreyya Opera Sahnesi’nde, 9 Ocak 2019 tarihinde ise Kadıköy Bld. Yel değirmeni Sanat Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI