radyobir
radyobir

41'lik Heidi'ye 28'lik sevgili

Dört çocuk dünyaya getirdi ve artık 41 yaşına geldi. Ama yine de yarı yaşındaki meslektaşlarını bile imrendirecek kadar formda.

02 Aralık 2014 07:19 | Güncelleme :02 Aralık 2014 10:37 | Kategori: Magazin

Top model Heidi Klum, 28 yaşındaki sevgilisi Vito Schnabel ve eski eşi Seal ile evliliğinden dünyaya gelen dört çocuğuyla birlikte Jamaika tatilinde görüntülendi. Giydiği ünlü bir markaya ait cüretkar bikiniyle fiziksel görüntüsünden emin bir şekilde plajda yorgunluk atan keyfini çıkaran Klum çevredeki diğer tatilcilere de parmak ısırttı. New York Post'un haberine göre geniş ailesi ve sevgilisiyle birlikte Jamaika, Kingston'a giden Heidi Klum, burada bir arkadaşına ait dört yatak odalı villada kalıyor. Heidi Klum, geçtiğimiz Kasım ayının son günlerinde çıktığı tatilde bol bol denize girip güneşlendi. Zaman zaman da yanında götürdüğü dergileri okudu. Heidi Klum'un dört çocuğu ve sevgilisi Vito Schnabel ile çıktığı tatilden objektiflere bu kareler yansıdı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI