radyobir
radyobir

45 dakikada 5 kundaklama

Konya'da 45 dakika içerisinde 2 farklı noktada 5 araç kundaklanarak yakıldı. Bir araç da hareket halindeyken, motor bölümünün alev alması sonucu yandı, park ettiği yerdeki TIR'ın da kısmen yanmasına neden oldu.

17 Eylül 2016 07:00 | Kategori:

İlk olay, saat 02.00 sıralarında merke Karatay ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi Mesnevi Caddesi üzerinde meydana geldi. Park halinde bulunan bir minibüs ve bir otomobilin motor kısmında yangın çıktı. Yangını fark edenlerin ihbarı üzerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti. Alevler, araçların tamamına sıçramadan söndürülerek kontrol altına alındı. Yapılan incelemelerde araçların motor kısmına yanıcı madde dökülerek yakıldığı tespit edildi. 

İkinci olay, 02.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesi Burcu Sokak içerisinde meydana geldi. Park halinde bulunan bir hafif ticari araç ve iki otomobilin motor kısmında yangın çıktı. Yangın, iftaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülüp kontrol altına alındı. Araçlar kullanılamaz hale gelirken, bu araçlarında yanıcı madde dökülerek yakıldığı belirtildi. 

Son olarak saat 02.45 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hacı Yusuf Mescit Mahallesi'nde hareket halindeki 42 BYF 76 plakalı otomobilin motor kısmında yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm aracı sararken sürücü kendisini güçlükle dışarı attı. Alevler park halinde bulunan bir TIR'a da sıçradı. İtfaiye ekipleri yangını müdahale edip söndürürken, otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının elektrik arızası nedeniyle çıkmış olabileceği belirtiliyor. Polis, şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI