radyobir
radyobir

50 bin kişiyi coşturdu

Türk popunun son dönemde yıldızı parlayan en önemli kadın sanatçıları arasında yer alan Tuğba Yurt, peş peşe verdiği Adana ve Gemlik konserlerinde yaklaşık elli bin kişiyi coşturdu.

25 Mart 2019 23:13 | Kategori: Magazin

Masal şarkısı ile kış boyunca duygusal fırtınalar koparan Tuğba Yurt, baharın gelmesi ile birlikte sahne çalışmalarına hız verdi. Adana'nın Seyhan ilçesinde üst üste iki gece konser veren güzel sanatçı, yaklaşık otuz bin kişiyi tam anlamıyla büyüledi. Şarkılarıyla olduğu kadar kendine has tarzıyla da fark yaratan Yurt, sahneye süper mini üzerine giydiği maskülen kesim ceket ile çıktı.

BURSA 4 DERECEDE TUĞBA YURT'LA ISINDI

Adana'nın ardından Bursa'nın Gemlik ilçesine geçen Tuğba Yurt, dört derecelik soğuk ve şiddetli lodosa rağmen Gemlik İskele Meydanına akın eden hayranlarını şarkılarıyla ısıttı. Konser alanına sığmayıp yollara taşan müzikseverlerini ''İlk kez Gemlik'te konser veriyorum. Dolayısıyla biraz heyecanlıyım. Eğer ufak tefek hatalarım olursa bağışlayın olur mu?'' sözleriyle selamlayan güzel sanatçı, aslen Gemlikli olduğunu dile getirdi.

Ailesi başta olmak üzere, eski okul arkadaşları ve öğretmenlerininde kendisini izlemeye geldiği Gemlik konserinin finalini ''Masal'' ile yapan Tuğba Yurt'' yeni albüm hazırlıklarında da son aşamaya geldiğini söyleyerek hayranlarını heyecanlandırdı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI