radyobir
radyobir

50 midye yemişliğim var

Şarkıcı Ece Seçkin, önce ki gün Çengelköy Kokareçcisi'nde görüntülendi.

23 Haziran 2018 14:11 | Kategori: Magazin

'Yediren Adam'ım misafiri olan Ece Seçkin, habercilere de midye ısmarladı. "Sigarayı bıraktım, sürekli canım bir şey yemek istiyor. Midye çok severim. 50 tane midye yemişliğim var." açıklaması yapan şarkıcı, Yıldız Tilbe'nin albümü hakkında da konuştu. Ece Seçkin, "Yıldız Tilbe'nin yorumladığı şarkıyı tekrar yorumlamak çok zordu. Büyük sorumluluktu. Ben işin hakkını verdiğimi düşünüyorum, Yıldız'da öyle dedi. Albümde en çok beğendiğim, Asil Gök ve Merve Özbey iki favorim onlar." dedi.

Ben mi adama teklif edeyim?

'Yediren Adam'dan 10 tane midye yiyen Ece Seçkin, şarkı çalışmaları için gideceği Ozan Doğulu içinde 30 adet paket yaptırdı. Uzun süredir pilot Çağrı Terlemez'le aşk yaşayan Ece Seçkin, muhabirlerin son sorumuzu soralım öyle gidin sözleri karşısında soru sorulmasına müsaade etmeden; "Siz sormadan ben söyleyeyim, evlilik yok. Ben mi adama evlenme teklif edeyim? Yok gelen bir evlenme teklifi." diyerek sitem etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI