radyobir
radyobir

61 yaşında NBA'de oynamak istiyor!..

1980'li yıllarda Fenerbahçe, Galatasaray ve Çukurova Sanayi'de forma giymiş ABD'li eski basketbolcu Calvin Roberts, 61 yaşında NBA'de oynamak istiyor.

19 Temmuz 2017 20:50 | Kategori:

Calvin Roberts, 1980’li yıllarda basketbolu takip edenlerin yakından tanıdığı bir isim. Ülkemizde Fenerbahçe, Galatasaray ve Çukurova Sanayi’de forma giymesinin yanı sıra, ABD Kolej Ligi’nde Amerikan Karması’na girmiş; ancak San Antonio Spurs’ün 1980 yılında seçmesine karşın NBA’de forma giymemiş olan Calvin, dünyanın en büyük basketbol liginde oynamak istiyor. Hem de 61 yaşında… Profesyonel kariyerini 1999 yılında, 43 yaşındayken tamamlayan Calvin, bazı NBA takımlarına oynamak için mektup göndermesine rağmen herhangi bir dönüt alamamış durumda. ABD’de SB Nation’a açıklamalarda bulunan efsane oyuncu "Çok uzun süre önce bitirmem gereken bir işi yarım bırakmış gibi hissediyorum. Şimdi de daha önce kimsenin başaramadığı bir şeyi yapma fırsatım var.” ifadelerini kullandı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI