radyobir
radyobir

7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır

Daha önce 'kadınlı erkekli horon haramdır', 'çocuğunuza Aleyna, Sanem gibi isimler koymayın' şeklinde açıklama yapan Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk dün söyledikleriyle yine gündeme oturdu.

14 Ekim 2014 09:37 | Kategori:

"18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır” diyen Öztürk’ün bu konuşması sosyal medyada büyük tepki çekti.
Samsun Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle dün bir etkinlik düzenledi.
Samsun Valisi İbrahim Şahin’in de katıldığı toplantıda konuşan Öztürk, şunları söyledi:
"Buluğ çağından sonra iffet çok cazip tekliflerle elden gider. İyi niyetle başlayan birlikteliğin sonu kötü sonla biter. Genç, hayatın baharında iken iffetini kaybediyor. İffetsizlik gözden, kulaktan, elden başlıyor. Bir sınır yoksa hiçbir sınır yoktur. 18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır. Şehvet öyle bir şeydir ki, sınırda durmazsanız, duracağınız hiçbir yer yoktur. Allah-u Teala ‘Cahiliyetin kadınları gibi sergilemeyin, göstermeyin’ diyor.”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI