radyobir
radyobir

7 Ekim'de evleniyorlar!..

Komedyen oyuncu Çetin Altay, önceki akşam nişanlısı Gamze Kaçmaz ile Cihangir'de görüntülendi.

25 Eylül 2017 02:18 | Kategori: Magazin

Rose Marine adlı mekanda oturan ikiliyi düğün heyecanı içesindeydi. 7 ekim günü Cvk Bosphorus Hotel'de dünya evine girecek olan çiftin düğün davetiyesi dikkat çekiciydi. "Aşk Postası" başlıklı davetiyeyi Altay'ın nişanlısı Gamze hanım, oyuncudan gizli yaptırtıp sürpriz yaptığını söyledi.

Davetiyeyi bir haber kupürüne benzetim üzerine birçok esprili yazılar yazan Gamze hanım, Çetin Altay'dan tam not aldı. Altay, " Geçenlerde Gamze elinde bir kağıtla geldi. Bu bizim nikah davetiyemiz deyince ben bir şaşırdım sonra baktım güzelmiş hoşuma gitti. Ama ben daha iyi espriler yazabilirdim." dedi.

Sadece çevresi tarafından davetiyelerin beğenilip, beğenmeme konusunda tereddütleri olduğu söyleyen komedyen, "Davetiyeleri gönderdik herkes çok beğendi. Özellikle Cem Yılmaz davetiyeye hayran kaldı."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI