radyobir
radyobir

8 güvenlikli önlem

Merhum sanatçı Atilla Özdemiroğlu'nun kızı,kendisinden 31 yaş küçük Lidya Özdemiroğlu ile aşk yaşamaya başlayarak magazin gündemini oldukça meşgul eden şarkıcı Levent Yüksel, önceki gece Taksim Jolly Joker'de sahnesindeydi.

10 Aralık 2017 09:37 | Kategori: Magazin

Saatler gece yarısı 02.00'ı gösterdiği sırada kapının önünde 8 tane güvenlik elemanı adeta etten duvar ördü. Yüksel'in görüntü alınmaması ve konuşmak istemediği  için güvenliklere talimat verdiği bilgisi ile mekanın önüne set kuran güvenlik elemanları bu çabalarında başarılı olamadı.

Olay aşk sonrası ilk kez görüntülenen şarkıcı, gazetecilerin kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi ile ilgili soruları yanıtsız bırakarak bindiği taksi ile mekandan ayrıldı.

Yüksel'i dinlemeye gelenler arasında Bensu Soral ve Hakan Baş çifti ile futbolcu Semih Kaya ve eşi Yasemen Kaya'da vardı. Şarkıcının sürekli her sahnesine katılan  genç sevgilisi ise bu sefer kendisini yalnız bırakmıştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI