radyobir
radyobir

8 yıllık eşinden ayrıldı

Şarkıcı Miley Cyrus ve 8 aydır evli olduğu oyuncu eşi Liam Hemsworth'un ayrıldığına dair iddialar doğru çıktı. Şarkıcının sözcüsü ayrılığı doğruladı, sürece saygı duyulmasını istedi.

11 Ağustos 2019 05:25 | Güncelleme :11 Ağustos 2019 13:54 | Kategori: Dünya

ABD'li şarkıcı Miley Cyrus ve oyuncu Liam Hemsworth 8 aylık evliliklerini bitirdi.

Cyrus'un sözcüsü ayrılık iddialarını doğrulayan bir açıklama yapıp "Liam ve Miley ayrılma kararı aldı" ifadesini kullandı, hayranlardan 'sürece saygı duymalarını' istedi.

People sitesine konuşan sözcü, "Partner ve birey olarak sürekli gelişen ve değişen Miley ile Liam, kendilerine ve kariyerlerine odaklanırken en iyisinin bu olduğuna karar verdiler. Bakımı üstlendikleri tüm hayvanların ebeveyni olarak kalmaya devam edecekler" ifadelerini kullandı. Çiftin 7 köpek, 3 kedi ve 2 domuz olmak üzere 16 evcil hayvanı var.



26 yaşındaki Cyrus ve 29 yaşındaki Hemsworth bir dargın bir barışık süren ilişkilerini Aralık 2018'de evlilikle bir üst düzeye taşımıştı. Cyrus ilişkilerini 'eşsiz' ve 'modern' olarak tanımlamıştı.

Cyrus'un bu hafta bir Instagram fotoğrafında parmağında yüzüğünün olmadığı görülmesi sonrası ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI