radyobir
radyobir

9 ilde FETÖ operasyonu

Muğla'da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 22'si muvazzaf, 5'i ihraç 27 asker hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

11 Aralık 2018 08:34 | Kategori:

Örgütün ‘Mahrem abileri’ tarafından defalarca ardışık olarak ankesörlü ve/veya kontörlü hatlardan arandığı tespit edilen şüphelilere yönelik olarak Muğla merkezli İstanbul, Van, Ankara, İzmir, Hatay, Trabzon, Ağrı ve Kocaeli illerinde deniz, hava ve kara kuvvetlerinde görevli 22 subay ile astsubay ile daha önce ihraç edilmiş açıkta olan 5 kişinin belirlenen adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Adreslerinde bulunan kişiler gözaltına alındı. Çoğunluğu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapan şüphelilerin, Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde yapılacak ifade ve sorgu işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği açıklandı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI