radyobir
radyobir

ABD'de kargo deposuna saldırı, 2 ölü!..

ABD'nin California eyaletinde bir kargo firmasının deposunda gerçekleşen silahlı saldırıda en az 2 kişinin öldüğü, saldırganla birlikte 3 kişinin de yaralandığı belirtildi. Edinilen bilgilere göre saldırgan şirketin bir çalışanı. Bugün sabah saatlerinde ise Washington kentinde düzenlenen silahlı saldırıda ABD'li Kongre üyesi Steve Scalise vurulmuştu.

14 Haziran 2017 21:34 | Kategori: Dünya

ABD medyasının San Francisco Polis Şefi Yardımcısı Mikail Ali'ye dayandırdığı bilgilere göre, San Francisco'nun Potrero Hill bölgesindeki 4 katlı UPS deposunda bir kişi içeride bulunanlara ateş açtı. Saldırıda en az 2 kişinin hayatını kaybettiği, saldırganla birlikte en az 3 kişinin yaralandığı kaydedildi. 

San Francisco General Hospital yetkilileri birden fazla sayıda yaralının hastaneye intikal ettiğini duyurdu ancak yaralıların durumuna ilişkin bilgi vermedi. 
Polis, binada kontrollerin devam ettiğini belirterek, bölgedeki vatandaşları güvenli yerlerde beklemeleri konusunda uyardı. 

Bu sabah ayrıca Virginia eyaletinin Alexandria kentinde düzenlenen silahlı saldırıda da biri ABD Kongre üyesi 5 kişi yaralanmıştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI