radyobir
radyobir

Ablalarından boşanmak üzere olan eniştelerini vurdular!..

Avcılar E-5 karayolunda iddiaya göre kız kardeşleri ile boşanma sürecinde olan eniştelerini yolda sıkıştıran şahıslar, silahla eniştelerini yaraladı. Yaşanan anlar ise güvenlik kamerası ve bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

28 Kasım 2017 05:18 | Güncelleme :28 Kasım 2017 12:24 | Kategori:

Olay, sabah 09.00 sıralarında E-5 Avcılar mevkinde Yenibosna istikametinde meydana geldi. İddiaya göre kız kardeşleriyle boşanma sürecinde oldukları eniştelerini trafikte araçla sıkıştıran şahıslar kavgaya başladı. Kavga kısa sürede büyüdü ve şahıslar eniştelerine silah çekti. Eniştelerine çektikleri silahla vuran şahıslar, daha sonra E-5’ten kaçtı. Yaralı şahıs ise birkaç yüz metre kaçtıktan sonra olay aracıyla bir kargoya firmasına ait kamyonete çarpıp durdu. Lüks aracından inen şahıs yaralı halde bariyerlerde atlayarak yan yolda bir aracı durdurdu. Şahıs, kendi imkanları ile devlet hastanesine gitti.



Yaşanan olay anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahıslar silah çektiği görülüyor. Saldırgan şahıslar ise gri renkli bir araba ile olay yerinden kaçtığı da görülüyor.

Olayın birkaç yüz metre ilerisinde şahsın bariyerlerden atlayarak kaçma anı da güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Lüks bir araçla yolun kenarında duran şahsın, bariyerlerden atlayarak kaçma ve arabaları durdurmaya çalışması görülüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI