radyobir
radyobir

ACI İNTİKAM!..

Hindistan'da genç bir kız, iddiaya göre ona tecavüz etmeye çalışan amcasının cinsel organını kesti. Yerel polis ise genç kızın bu tepkisini överek, "cesaretinden dolayı" takdir etti.

06 Ağustos 2014 21:11 | Kategori: Dünya

Hindistan’da son yıllarda tecavüz vakalarının giderek arttığı ve suçluların cezalandırılmaması yönündeki şikâyetlerin yoğunlaştığı bir dönemde gerçekleşen olay, Hindistan’ın Bihar eyaletinin Medhepura bölgesinde yaşandı.
Independent gazetesinin haberine göre, 17 ya da 18 yaşlarındaki genç kıza, 1 Temmuz’da tantrik tedavi uzmanı amcası tarafından tecavüz edildi.
Olay, ismi açıklanmayan genç kızın, hastalanınca annesi tarafından amcasına götürülmesiyle başladı. Yeğeninin olağanüstü bir gücün etkisi altında olduğunu öne sürerek kızı kendi odasına götürdü ve burada tecavüz etmeye kalkıştı.
İddialara göre kız karşı çıkmaya kalktığında ise ağzını kapatıp ona tecavüz etti. Polis yetkililerinin Independent gazetesine söylediğine göre, bu eylemde herhangi bir tedavi girişimi değil sadece tecavüz amacı vardı. Olaydan sonraki gün, amcası kızı görmeye gitti ve evine çağırdı. Genç kız bu kez yanına bir kayıt cihazı ve bıçak alarak amcasının evine gitti. Polisin yerel medyaya verdiği bilgiye göre, genç kız amcasıyla geçen konuşmasını kayıt altına aldı ve ikinci kez tecavüze kalkıştığında amcasının cinsel organını kesti.
Alam Nagar karakolu başkomiseri A.K. Singh, genç kızın bıçaklı saldırıdan ceza alıp almayacağı sorusuna, "Niye dava açılsın ki? Onu cesaretinden ötürü alkışlamalıyız” diye yanıt verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI