radyobir
radyobir

Adana'da ortalık karıştı!..

Süper Lig'deki Adanaspor - Atiker Konyaspor maçının son bölümünde büyük olaylar yaşandı.

05 Mart 2017 18:14 | Kategori:

Süper Lig'deki Adanaspor - Atiker Konyaspor maçında çıkan olaylar sebebiyle mücadele bir süreliğine durdu.

Süper Lig’e bu sezon çıkmasına rağmen ligde dikiş tutturamayan turuncu beyazlılarda alınan kötü sonuçlar taraftarları isyan ettirdi.

Maçın 83. dakikasından sonra koltukları söken taraftarlar, sahaya yabancı maddeler attılar. Hakem Halil Umut Meler maçı durdurdu. Bu esnada birkaç taraftarın sahaya girdiği görüldü.

Atiker Konyaspor’un 1-0 galibiyeti ile devam eden maçta Adanasporlu taraftarların taşkın hareketleri sonrasında mücadele bir süreliğine durdu.

Tribün ile sahayı ayıran kapıya dayanan taraftarları Adanasporlu futbolcu Cem Özdemir sakinleştirmeye çalıştı. Taraftarlar Özdemir’e de serzenişte bulundu ve sakinleşmediler.

83. dakikada duran maç 15 dakika sürenin ardından tekrar başladı... Statta taraftarlara sakinleşmesi yönünde anons yapıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI