radyobir
radyobir

Adana'da tefeci operasyonu: 14 gözaltı

Zanlıların kredi kartlarından alışveriş yapılmış gibi göstererek komisyon karşılığında nakit para verdikleri ileri sürüldü.

08 Aralık 2016 13:16 | Kategori:

Adana'da kredi kartlarından alışveriş yapılmış gibi göstererek komisyon karşılığında nakit para verdikleri iddiasıyla 14 kişi yakalandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kredi kartlarından işlem yapılmış gibi gösterip komisyon karşılığında nakit para veren kişiler olduğu bilgisi üzerine araştırma başlattı.

Araştırma sonunda ekipler, merkez Seyhan ilçesinde belirledikleri 28 iş yerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, 55 POS cihazı, çeşitli bankalardan farklı kişiler adına düzenlenmiş 237 kredi kartı, kuru sıkıdan bozma tabanca, ruhsatsız tabanca, bu silahlara ait 27 mermi, 22 cilt başka firmalar adına düzenlenmiş fatura, 9 ajanda, çok sayıda not kağıdı, alışveriş fişleri ve banka dekontları ele geçirildi.

Polis ekipleri,operasyonda gözaltına aldıkları 14 kişiyi sorgulamak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI