radyobir
radyobir

Adıyaman'da eğitim uçağı düştü!..

Gaziantep'ten havalanan eğitim uçağı Adıyaman'ın Besni ilçesine düştü. Uçak düşmeden önce atlayan pilotun öldüğü belirlendi.

27 Haziran 2018 09:05 | Güncelleme :27 Haziran 2018 10:28 | Kategori:

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’ten havalanan eğitim uçağı sabah saatlerinde Besni ilçesi 4. Etap TOKİ yakınlarına düştü. Büyük bir gürültüyle düşen uçak yere çakıldıktan sonra alev topuna döndü.

Yaşanan olay sonrasında bölgeye çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını söndürürken henüz ismi belirlenemeyen pilotun uçak düşmeden önce atladığı belirtildi.

Uçaktan atlayan pilotun Besni’nin Köseceli Beldesi’ne bağlı Yukarı Söğütlü köyü yakınlarına düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Arama kurtarma ekipleri olay yeri ve çevresinde ikinci bir pilotun olup olmadığına dair arama yapıyor. 

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI