radyobir
radyobir

Advocaat: "Çok iyi iş çıkardık"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat 1-1 biten Krasnodar maçının ardından açıklamalarda bulundu.

22 Şubat 2017 22:58 | Kategori:

İŞTE ADVOCAAT'IN AÇIKLAMALARI:

"Çok iyi bir başladık karşılaşmaya. Ama öyle oynarken şansın da yanınızda olması gerekiyor. Bir yandan da hakem penaltımızı vermedi. 2 maçın tamamına bakacak olursak Krasnodar daha iyi olan taraftı. Turu geçmeyi hak ettiler. Golü erken yiyince planlarımız bozuldu. 25 dakika kala riskleri aldık ama tabii ki işimiz zordu. Avrupa'da şu ana kadar oynadığımız maçlara bakarsak çok iyi iş çıkardığımızı söyleyebilirim.

"HAKEM PENALTIYI VERMEDİ!"

Bir yandan da hakemin vermediği bir penaltı söz konusu. Skrtel'e yapılan bir penaltı vardı. Verilse, 1-0 öne geçecektik, bambaşka bir hal alacaktı. Planımızı maçtan önce yapmıştık. Ama golü atmak isteyen bizdik, onlar attılar. Devreye kadar 1-1'e anca getirdik maçı. Bazı oyuncularımız, yapması gereken katkıyı yapmadı bu akşam. Moussa Sow çok net 2 pozisyon kaçırdı. Bu maçlarda böyle pozisyonlar kolay bulunmaz. Bazı oyuncularımız istenileni veremedi. Bu yüzden onların hak ettiğini söyledim. Çok fazla bahane bulabilirsiniz, ama bence gayet açık. Gözlerinizi açın, ben açıyorum gözlerimi. Krasnodar bizden daha iyiydi. Belki hocaları daha iyi, belki oyuncuları daha iyi... Her halükarda bizden iyilerdi."

"5 MİLYONA TRANSFER YAPAMIYORUZ"

Bu tarz şeyler olabiliyor, Barcelona da 4-0 yenilebiliyor. Fenerbahçe'den de iyi takımlar vardı. Barcelona 4-0 yenilebiliyorsa, biz de 4-0 yenilebiliriz. Chelsea ile kıyaslama yapmayalım. Bir oyuncuya ihtiyaçları varsa 45 milyona gidip oyuncu alabiliyorlar. Chelsea sol beke 15 milyon veriyor. Eksiği varsa, 15 milyona transfer yapıyor, biz 5 milyona transfer yapamıyoruz, fark bu. Sezonu 2. bitirirsek ve kupayı alırsak, bu sezonu başarılı olarak nitelendirebiliriz.

"BU SENİN UYDURDUĞUN HİKAYEN"

(Kendisi de istifa edebilir. Kamuoyunda şöyle algılandı. Hoca gönderilmek isteniyor ama tazminat şartlarını istiyor diye algılandı. Hoca gerçekten böyle mi düşünüyor yoksa sadece o anda yapılan bir açıklama mı? Çünkü yönetime benden daha iyi bir hoca bulursa getirebilirler diye konuştu) şeklinde bir soru sorunca Advocaat sinirlendi. 

Hollandalı teknik adam verdiği cevapta, "Siz bir yalancısınız. Bir hikaye yazıyorsunuz. Bu senin uydurduğun hikayen. Bunu kamuoyu değil, siz söylüyorsunuz. İnsanlar söylüyormuş gibi algı yaratıyorsunuz. Belirttiğiniz sebepler gerçek dışıdır. Eğer sorun teknik direktör ise buna karar verecek olan mercih yönetimdir. Bir gün bir şeyler olduğunda size gerçek hikayeyi anlatırım. Belki basın sezon başında Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylüyordu. Bu takımın şampiyon olacağını neye dayanarak söylüyorlardı?" diyerek tepki gösterdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI