radyobir
radyobir

Advocaat, Lens'i ikna etti

Fenerbahçe'de hedef 10 numara transferiydi. Ancak Advocaat, kanat oyuncusu istedi. Deneyimli teknik adam, bunun için eski öğrencisi Jeremain Lens ile bizzat görüşüp, ikna etti.

22 Ağustos 2016 10:59 | Kategori:

Sarı lacivertlilerde yeni teknik adam, transferde önceliğin ‘hızlı ve güçlü’ bir kanat oyuncusuna verilmesini istedi. Takımda görmeyi arzu ettiği ismi de yönetime açıkladı: Jeremain Lens. Advocaat, bu transferde yönetime yardımcı olmak için bizzat devreye girdi.

68 yaşındaki teknik adam, Sunderland’de beraber çalıştığı eski öğrencisi Lens ile görüştü. 28 yaşındaki futbolcu, Advocaat’ın davetine hemen, "Evet” dedi. Advocaat, oyuncuyu ikna ettikten sonra kulüplerin anlaşması için aradan çekildi. Lens’i kadroda düşünmeyen İngiliz ekibine, UEFA ile yapılan anlaşma nedeniyle satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI