radyobir
radyobir

Advocaat son kez uyardı!..

Advocaat, ağrılarını bahane edip idmanlara çıkmayan Van Persie'yi son kez uyardı: Sana ihtiyacımız olan anda yoksun. Artık mazeret istemiyorum. Bir an önce sahalara dönmen gerek.

08 Eylül 2016 11:51 | Kategori:

Fenerbahçe’de Van Persie krizi bitmek bilmiyor. Arasının kötü olduğu Pereira’nın gidip, çok sevdiği Advocaat’ın takımın başına geçmesi de bir şey değiştirmedi.

Hollandalı yıldız yine adale ağrılarını bahane ederek milli aradaki antrenmanlarda takımla çalışmadı. Bu durum sonunda Dick Advocaat’ı da kızdırdı.

Tecrübeli çalıştırıcı, vatandaşıyla özel bir görüşme yaparak kendisini son kez uyardı.

Advocaat, "Sana en çok ihyitaç duyduğumuz maçlarda sahada değilsin. Kısıtlı bir kadromuz var. Senin gibi bir futbolcu mutlaka sahada olmalı. Bu kulüp senin için ciddi anlamda maddi fedakarlıklar yapmış. Bunu sen de biliyorsun. Artık mazeret istemiyorum. Eğer sakatsan, bu zamana kadar tedavi olarak aramıza katılman gerekirdi. Bir an önce sahalara dönmek zorundasın” sözleriyle öğrencisine çıkıştı.

Van Persie ise hocasına, en kısa sürede hazır olacağının sözünü verdi.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI