radyobir
radyobir

Afiş asana silahlı saldırı

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, bir pavyona ait afişleri direklere asan ikisi otomobilde bekleyen dört kişiye, bir otomobilden uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, kaçan şüpheliler izlerini kaybettirdi. Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için polis çalışma başlattı.

27 Şubat 2015 10:19 | Kategori:

Olay, dün saat 17.00 sıralarında, ilçeyle aynı isimdeki Torbalı Mahallesi'nde Metropolis Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bir pavyonun reklam afişlerini direklere asmak için bulvara gelen dört kişiden ikisi yol kenarına park edilen otomobilden inerek çalışmaya başladı. Bu sırada otomobilin arkasından yaklaşan siyah renkli başka bir otomobilden hem sağ tarafına aldığı otomobile hem de sol tarafta afiş asanlara uzun namlulu silahla ateş açıldı. Ateş açan zanlılar hızla olay yerinden uzaklaştı. 

ARACIN ZIRHLI OLMASI KURTARDI

Otomobilin zırhlı olması sayesinde otomobilin sürücü camına kurşunların isabet etmesine rağmen araçtaki C.S. ve Ö.S. yara almadı. Afiş asan V.V. ve E.S. ise bir otomobilin arkasına atlayarak kurşunlardan kurtuldu. Bir işyerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan o anlarda; saldırının şokunu atlatan V.V. ve E.S. koşarak otomobile bindiği ve kaçmaya başlayan otomobilin peşinden gittiği görüldü. Ancak diğer otomobilin izini kaybettirdiği belirtildi. Olayın ardından polis, çalışma başlattı. 

Yapılan olay yeri incelemesinde otomobilde 37, yol kenarındaki bir evde ise 17 kurşun izine rastlandığı belirtildi. O an yoldan geçen olmaması ve kurşunların evlerdeki kişilere zarar vermemesi şans olarak değerlendirildi. 

Olayın ardından polis merkezine götürülen C.S., Ö.S., V.V. ve E.S.'nin ifadesine başvurulduğu ve şikayetçi olmadıkları kaydedildi. Saldırıya uğrayanlar ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için polis çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI