radyobir
radyobir

Afra'yı höç böyle görmediniz

Türkiye'nin ve dünyanın ilk e-spor filmi 'İyi Oyun'un 'cosplay' parti sahnesi dikkat çekecek. Haydarpaşa'daki Tarihi Dikimevi'nde gerçekleşen çekimlerde genç ve başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu, kısa siyah saçları ve farklı kostümüyle beğeni topladı. Çekimler sırasında çok eğlenen oyunculara, farklı oyun karakterlerinin kılığına bürünen yüzlerce cosplayci genç eşlik etti.

20 Ekim 2018 14:09 | Kategori: Magazin

‘İyi Oyun’ filmindeki cosplay -espor dünyasında oyun karakterlerinin kıyafetlerine bürünmeye verilen isim- parti sahnesinde genç ve başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu, daha önce hiç görmediğimiz bir şekilde izleyici karşısına çıkacak. Siyah küt saçları ve mor elbisesi, elinde tuttuğu oyuncak ayısıyla ile bambaşka bir kılığa bürünen Saraçoğlu, akşam başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar süren çekimlerde kostümüyle beğeni topladı. Genç oyuncu, efsanevi bilgisayar oyunu League of Legends’daki Annie karakterine dönüştü. Tarihi Dikimevi’nde gerçekleştirilen parti sahnesi, renkli anlara da tanıklık etti. Oyuncular dışında çekimlere katılan yüzlerce cosplayci giydikleri kostümleri kendileri tasarladı. 

Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz ve konuk oyuncu olarak Kerem Bürsin gibi yıldız isimlerle genç kuşağın beğenilen oyuncularını buluşturan ‘İyi Oyun’, 2 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak. 

Bilgisayar oyunu League of Legends oynayan beş gencin Türkiye’de gerçekleşecek turnuvaya hazırlık sürecini anlatan sıra dışı gençlik filmi ‘İyi Oyun’, Türkiye’nin ve dünyanın ilk e-spor sinema filmi unvanını taşıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI