radyobir
radyobir

Ağrı'da pazar yerinin çatısı çöktü!..

Ağrı kent merkezindeki sebze pazarının kar biriken çatısı çöktü. Ağrı Valisi Musa Işın, "Ölen yok. Şu ana kadar bir yaralı enkazdan çıkarıldı, enkaz altında 2 kişinin olabileceği ihtimaline karşı kurtarma çalışmaları sürüyor" açıklamasını yaptı.

13 Şubat 2017 18:06 | Kategori: Yaşam

Ağrı kent merkezindeki Murat mahallesi 29. Ekim caddesinde geniş bir alana kurulu sebze meyve satışı yapılan pazar yeri, çatısı üzerindeki kar birikintisi sebebiyle çöktü.

Çökme sonucu, ilk belirlemelere göre pazar yerindeki kişilerden yaralananlar oldu.

İtfaiye, polis, sağlık ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi.

Ağrı Valisi Musa Işın, belediyeye ait bir semt pazarının çatısının çöktüğünü belirterek, "Pazarın çatısı biriken kar sebebiyle maalesef çökmüş. Ölen yok. Şu ana kadar bir yaralı enkazdan çıkarıldı, enkaz altında 2 kişinin olabileceği ihtimaline karşı kurtarma çalışmaları sürüyor" açıklamasını yaptı.

Olay yerindeki enkazı kaldırma ve kurtarma çalışması başlatıldığını vurgulayan Işın, AFAD, itfaiye ve güvenlik güçlerinin bölgedeki çalışmalarının sürdüğü söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI