radyobir
radyobir

Aile boyu dizi!..

Mehmet Günsür'un yapımda ve başrolün yer aldığı eşi Caterina Mongio ve annesi Sibel Günsür ile birlikte oynadığı 'Kanaga' dizisinin tanıtımı önceki akşam Sakıp Sabancı Müzesi'nde yapıldı.

04 Mart 2018 02:44 | Kategori: Magazin

Tanıtım gecesine Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Serkan Altunorak, Sarp Akkaya gibi ünlü isimler katıldı. Onedio’da yayınlanacak Türkiye’nin ilk bağımsız web dizisi olan ‘Kanaga’ 15-20 dakikalık bölümler halinde 14 bölüm olarak ekranlara gelecek.

Gösterim öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Günsür, projenin öneminden bahsetti. Günsür, "Sonunda bu bağımsız projemiz dünya ile buluşuyor. O yüzden çok heyecanlıyım. Aile filmi oldu. Ekip olarak bir aileyiz. Bizim için önemli olan kısmı hikayesi olan herkesin büyük prodüksiyonlara ihtiyaç duymadan bu hikayeleri anlatabilmesi. Bu projenin her şeyini 4-5 kişi yaptık. Müziklerinden, senaryosuna, çekimlerine kadar. İnşallah yeni bir yol açar” diye konuştu.

"Onlar Beni Seçti”

Dizide oğlu Mehmet Günsür ile birlikte rol alan anne Sibel Günsür, "Oyunculuk bana yabancı bir şey değil. Mehmet’le beraber yaşamak yarı yarıya oyunculuk yapmak demek. Kanaga çok güzel bir projeydi. Onlar beni seçtiler. Yoksa bene alın dememiştim. Zevkle çalıştım. İnşallah devamı gelir” şeklinde konuştu.



Caterina Mongio ise "Türkiye’ye çok teşekkür etmek istiyorum. Kültürel mirası çok zengin ve bu aslında Dünya’ya bir miras. Bu ülkede başladık bu projeyi yaratmaya. Dolayısıyla bundan çok mutluyuz” diye konuştu.

Oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bursin Los Angeles’ta olduğu için galaya yalnız katıldı. Siyah giyim tarzıyla dikkat çeken Sarıkaya, "Her zaman değim ama siyahi seviyoruz. Biraz kurtarıcı oluyor” dedi. Mehmet Günsür’dan övgüyle bahseden Sarıkaya, "Mehmet çok özel bir insan. Yüreğini koyduğu her şeyde çok güzel oluyor. Bu işe ne kadar emek verdiğini, her şeyini ortaya koyduğunu biliyorum. Bu gece onun yanında olmak için buradayım. Umarım herkese ulaşabilir bu proje” diye konuştu.



Sarıkaya, "Sizin de ileride böyle bir projeniz olur mu?” sorusuna "Çok isterim ama benim biraz daha yolu var galiba. Öyle bir tecrüben, yetkinliğim yok. Kariyerimin ilerleyen zamanlarında isteyebilirim.

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutlayan annesi Ümran Sarıkaya’ya doğum günü sürprizi yaptığını açıkladı. Yoğunluktan dolayı annesiyle pek görüşemediğini belirten Sarıkaya, "Ona sürpriz yaptım. Güzel bir yere tatile yolladım” dedi.

"Bella Hadid Takip Ediyorum”

Giyim tarzıyla birçok kadın tarafından örnek alınan Seranay Sarıkaya, bunanla ilgili soru üzerine "İyi bir stil danışmanıyla çalışıyorum. Daha yenilikçi, bana uygun şeyler yapmaya çalışıyoruz. Son dönemde Bella’yı (Bella Hadid) takip ediyorum” şeklinde konuştu. Sarıkaya "Vücudunuz da beğenmediğiniz bir yeriniz var mı?” şeklindeki soruya "Kendimle barışık bir insanım. İyi ya da kötü neyse olanı korumaya çalışıyorum. Olanla barışık olan bir insanım. Çok öyle dertlerim olmadı” diye cevap verdi.  



Eğlenceye mi Geldik?

Bu özel gecede Mehmet Günsür’ü yalnız bırakmayan Ozan Güven, kokteylinin yapıldığı alandan gelen davul zurna sesine takıldı. Güven, "Yukarıda neden davul zurna var. Eğlenceye mi geldik” diyerek esprili bir konuşma yaptı. İnternette yeni projelerle yer alacağını söyleyen Ozan Güven, "Sürelerin kısa olmasından dolayı yeni projelerde yer almak isterim” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI