radyobir
radyobir

Aileleriyle birlikte izlediler

Başrollerini Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı, yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın üstlendiği "Eltilerin Savaşı" filminin İzmir özel gösterimi, binlerce İzmirlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

02 Şubat 2020 18:58 | Kategori: Yaşam

"Eltilerin Savaşı” filminin vizyona giriş tarihi olan 31 Ocak’ta gerçekleştirilen İzmir özel gösterimi için Hilltown Karşıyaka’ya gelen filmin başrol oyuncularından Gupse Özay, Ferit Aktuğ ve Merve Dizdar ve filmin yönetmeni Onur Bilgetay gösterim öncesinde hayranlarıyla buluştu. Alkışlar eşliğinde binlerce hayranının karşısına çıkan ekip, İzmir’de coşkuyla karşılandı. İzmirli olduğunu ifade eden Gupse Özay, film gösterimi öncesinde esprileri ile hemşerilerini kahkahalara boğdu.  Gupse Özay’ın yanı sıra Merve Dizdar ve Onur Bilgetay’ın İzmirli olması, Ferit Aktuğ’un İzmir’de üniversite okuması gösterime ayrı bir coşku kattı. Oyuncular ve yönetmen, filmi aileleri ve hayranlarıyla birlikte izleyerek İzmir’den ayrıldı. İzmir’de sevgi seli ile karşılanan oyuncular; binlerce hayranı ile selfie çektirdi. Sevenlerinin yoğun ilgisi ve alkışlarıyla salondan uğurlanan oyuncular, İzmir’de gördükleri yoğun ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI