radyobir
radyobir

AK Parti İzmir adayları açıklandı!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Diğer illerdeki görev dağılımına gelince salı günü yapacağız ve arkadaşlarımız Türkiye'ye dağılacaklar. Hafta sonuna kadar da aday tanıtımlarımızı tamamlamış olacağız"

05 Ocak 2019 18:11 | Kategori:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İzmir Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, vatandaşlara 31 Mart seçimlerinde İzmir'i hizmet siyasetiyle buluşturmaya, tevazu, samimiyet, gayretle, "önce millet, önce memleket" demeye, şehrin geleceğini birlikte inşa etmek için sandıkları patlatmaya hazır olup olmadıklarını sordu. 

Erdoğan, konuşmasının ardından İzmir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayarak tek tek sahneye davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı kapsamında İzmir'in 5 ilçesinde MHP adaylarını tanıtacaklarını açıklarken, "Cumhur İttifakı'nda bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız birlikte çalışacağız" dedi.

Erdoğan, AK Parti'nin, Cumhur İttifakı kapsamında MHP adaylarından Aliağa'da Serkan Acar, Çeşme'de Sema Aydın, Dikili'de Buğra Akın, Foça'da Serdar Mersin, Narlıdere'de Süleyman Kocabıyık'ı destekleyeceklerini bildirdi.

Bugüne kadar hizmet bayrağını görev yaptıkları yerlerde dalgalandıran belediye başkanlarına teşekkür eden Erdoğan, AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın tüm adaylarına şimdiden başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti'nin İzmir'deki ilçe belediye başkan adayları şöyle:

Balçova: Evrim Özen

Bayındır: Uğur Demirezen

Bayraklı: Ali Aslan

Bergama: Hakan Koştu

Beydağ: Ogün Asil Aydoğdu

Bornova: Reşat Gençtürk

Buca: Mustafa Aslan

Çiğli: Okan Korkmaz

Gaziemir: Nazmi Yılmaz

Güzelbahçe: Burcu Dereci

Karabağlar: Bilal Doğan

Karaburun: Ferhan Eroğlu

Karşıyaka: Ayda Maç

Kemalpaşa: Arif Uğurlu

Kınık: Sadık Doğruer

Kiraz: Saliha Özçınar

Konak: Melek Eroğlu

Menderes: Bülent Soylu

Menemen: Durmaz Bayraktar

Ödemiş: Münir Bezmez

Seferihisar: Hamit Nişancı

Selçuk: Osman Başterzi

Tire: Selman İçelli

Torbalı: Adnan Yaşar Görmez

Urla: Adıgüzel Demirel

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI