radyobir
radyobir

Akdeniz ve Karadeniz'de deprem

Akdeniz'de Richter Ölçeği'ne göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Karadeniz'de ise 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

22 Eylül 2016 08:31 | Kategori: Yaşam

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi’nin verilerine göre Akdeniz’de Richter Ölçeği’ne göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya Gazipaşa İlçesi'nin 100 kilometre açığında saat 21.08’de, 20.73 kilometre derinlikte kaydedilen depremde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı olmadı.

Karadeniz'de deprem

Karadeniz'de Gürcistan'ın Poti kenti açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Bilgilendirme Servisi verilerine göre saat 22.27'de Karadeniz'de Gürcistan'ın Poti kenti açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 16.39 kilometre derinlikte meydana gelen depremin Türkiye'deki en yakın yerleşim yerine uzaklığı ise 86.93 kilometre uzaklıkta olan Artvin'in Hopa ilçesi olduğu belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI