radyobir
radyobir

Adaylıktan çekildiler

AK Parti'nin Diyarbakır'da 6. sıradan aday gösterdiği eski milletvekili Abdurrahman Kurt, Batman'da ise 2'nci sıra adayı olarak gösterilen eski milletvekili Mehmet Emin Ekmen ile CHP'den Gaziantep 9. sıra milletvekili adayı olan Mahmut Kozbaş adaylıktan çekildi.

08 Nisan 2015 11:32 | Güncelleme :08 Nisan 2015 12:07 | Kategori:

7 Haziran genel seçimlerinde partilerin göstereceği milletvekili adayları dün netleşti. AK Parti’de Ziver Özdemir, M. Emin Ekmen, Murat Güneştekin ve Adile Gürbüz, Batman milletvekili adayları oldu. AK Parti’nin kurmayları arasında yer alan Ekmen, adaylıkta 2. sıraya yerleşti.

Ekmen, sabah saatlerinde sosyal paylaşım ortamı Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Batman milletvekilliği adaylığından çekildiğini açıkladı.

Ekmen, takipçileri ile paylaştığı yorumunda "Arkadaşlarımızın uyumlu bir çalışma yürütmesine imkan vermek, Batman’ın siyasi coğrafya dağılımına uygun yeni bir adayın belirlenerek partimizin seçimlere daha güçlü ve heyecanlı girmesine fırsat tanımak üzere AK Parti Batman 2. sıra adaylığından yasal süresi içerisinde çekiliyorum." ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ ABDURRAHMAN KURT: GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE...

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Abdurrahman Kurt, adaylıktan çekildiğini bildirdi.
      
AK Parti'nin Diyarbakır'da 6'ncı sıra milletvekili adayı Kurt, adaylıktan çekildiğini belirterek, "Gördüğüm lüzum üzerine adaylıktan çekildim. Daha sonra konuyla ilgili açıklama yapacağım" dedi.

Kurt, Twitter hesabından da "Bismillah her hayrın başı. Olan da hayır vardır. AK Parti’deki siyasi sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz. Toplumsal barış adına yaptığımız çalışmalarda maddi manevi katkı sunan tüm dostlara en kalbi şükranlarımı iletiyorum. Umarım 2015 seçimleri bizi toplum olarak birbirimize daha da yakınlaştırır" dedi.

Eski Diyarbakır milletvekili Kurt, Akil İnsanlar Heyeti'nde de yer alıyordu.     

CHP ANTEP ADAYI DA  ÇEKİLDİ

CHP'den Gaziantep 9. sıra milletvekili adayı olan Mahmut Kozbaş adaylıktan çekildi.  

Veteriner Mahmut Kozbaş, adaylıktan çekildiğini açıkladı.




Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI