radyobir
radyobir

Alacak verecek yüzünden katliam, 5 ölü!..

Erzurum'un Horasan ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

09 Mart 2018 15:24 | Kategori:

Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde esnaf olan iki kardeş arasında eskiden devam eden husumet bugün silahlı kavgaya dönüştü. Kardeşlerden biri öz abisi ve 4 yeğenini silahla öldürdü. Silahlı saldırıda 2 kişi de yaralanırken, katil zanlısı gözaltına alındı. 

Olayın ardından Erzurum’dan çok sayıda polis ve jandarma ekibi ilçede güvenlik tedbiri aldı. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Erzurum Valiliği, Horasan ilçesinde meydana gelen silahlı kavganın failinin gözaltına alındığını bildirdi. 
Erzurum Valiliği, Horasan ilçesinde meydana gelen silahlı kavgayla ilgili basın açıklaması yaptı. Erzurum’da bir ailenin fertleri arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 5 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı belirtilen açıklamada, "Bugün saat 13.15 sıralarında Horasan ilçe Emniyet Müdürlüğü yakınlarında bir marangozda bir aile arasında alacak verecek nedeniyle çıkan silahlı kavgada olay yerinde 3 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak Horasan Devlet Hastanesi aciline kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan iki kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı 2 kişi ise ambulans ile Erzurum Merkeze getirilerek tedavi altına alındı. Olayın faili yakalanarak gözaltına alındı" denildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI