radyobir
radyobir

Albert Long Hall Bahar Sezonu Açılıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ana destekçi olduğu Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri her Çarşamba akşamı İstanbullu müzikseverleri buluşturmaya devam ediyor. Yıllar içinde pek çok sanatçıyı ve topluluğu ağırlayan Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri, 21 Şubat saat 19:30'da gerçekleşecek konserle bahar dönemine ''Merhaba'' diyecek.

03 Ocak 2018 14:18 | Kategori: Kültür & Sanat

Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri 2018 bahar dönemine, 21 Şubat tarihinde şef Burak Onur Erdem, usta bandeneoncu Tolga Salman, mezzo-soprano Elif Canbazoğlu ve piyanist Filiz Balkız’ın da yer aldığı ‘Koronun Görkemi’ başlıklı konserle başlıyor. Konserde, düzenlemesini Martin Palmer’ın gerçekleştirdiği L. Bacalov’un Misa Tango yapıtından bölümler yer alacak.

Türk Hava Yolları’nın da destekçisi olduğu, her Çarşamba akşamı seçkin konserlere ev sahipliği yapan Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri programında, 28 Şubat’ta, Hakan Şensoy (keman) , Ersun Kocaoğlu (keman), Beste Tıknaz Modırı (viyola) Şafak Erişkin (viyolensel) ve Toros Can’ın (piyano) yer aldığı Arctic Beşlisi konserine ev sahipliği yapacak.

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri, bahar döneminde Figaro Goes To Jazz’dan Shakespeare ve Müzik’e kadar pek çok renkli dinleti ile müzikseverleri konuk etmeye devam edecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI